Ooooo, buciki wróciły do łask .. !
Ale spodnie to powinny być chyba zielone .
Potter napisał(a):Ooooo, buciki wróciły do łask .. !
Ale spodnie to powinny być chyba zielone .
Franz napisał(a):kkra napisał(a):2piękne szczegóły, brakuje Ciebie i Zuzanny:)
Dwa paskudne szczegóły, skoro brakuje dwóch takich lasek...
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Z pewną taką nieśmiałością powiem, że się Ciebie tu spodziewałam .
Lednice napisał(a):Baśka jest super
Tylko te tłumy na plaży i na promenadzie
W zasadzie wszystkie miejscowości na Krk z wyjątkiem miasta Krk są bardzo do siebie podobne, same klony, Ctrl+c Ctrl+v
To co je odróżnia to położenie i plaże, tego nie da się sklonować
mysza73 napisał(a):wybaczcie, ale nie jestem fanką "starych kamieni" , więc tylko rzuciłam okiem .
woka napisał(a):mysza73 napisał(a):Z pewną taką nieśmiałością powiem, że się Ciebie tu spodziewałam .
Nie wiem , nie pamiętam .... być może odsłoniłem post wcześniej ale było o górach. Co ja myślę o górach to wiesz, uciekłem czym prędzej.
Jakoś takoś się złożyło, że odsłoniłem post ponownie i trafiłem na "ludzkie wczasy", dobrą lokalizację tzn. KRK. Teraz mogę "podglądać". Czytam niewiele, jeżeli więcej jak trzy zdania - odpuszczam.
woka napisał(a):mysza73 napisał(a):..z Wami to nie można merytorycznie porozmawiać ,
Jak to nie .... jakie to aparaty fotograficzne. (jeden widzę, chyba Sony a drugi ? )
Fatamorgana napisał(a):...
longtom napisał(a):
Jak my bylismy na Krku to takiego kolorowego, ładnego na niebie nie było.
pzdr
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):Schodzimy na dół i zagłębiamy się w naprawdę cudne uliczki starego miasta .
Kurczę... ładnie tam. Wiesz, że u mnie KRK miał być w przyszłym roku ... Tylko tegoroczne harce z pogodą gnają mnie na południe ... do miejscowości na O...
Potter napisał(a):Nóżek brak ... Pozdrowienia dla męża
mysza73 napisał(a):Zanim wejdzie się na górę, można popatrzeć na jakieś starocie ,
wybaczcie, ale nie jestem fanką "starych kamieni" , więc tylko rzuciłam okiem .
Powrót do Nasze relacje z podróży