mysza73 napisał(a):Najpierw skoczyliśmy rzucić okiem na Krcki most ......
Całkiem ładny ten "mostek" przypadł mi do gustu .....chociaż ten w Alpach widokowo obłędny....
Potter napisał(a)::wink: No żebyście się nie zdziwili . Mnie na wiele stać ... Lookajcie na sektor TA na płycie ...
Franz napisał(a):Potter napisał(a)::wink: No żebyście się nie zdziwili . Mnie na wiele stać ... Lookajcie na sektor TA na płycie ...
Hmm... coś w tym rodzaju?
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Mniej więcej ... Only kolor zdziebko inny ...
Andzia, tylko błagam, Ty rozpraszaj Serbów, a nie naszych .
mysza73 napisał(a):Franz napisał(a):Potter napisał(a)::wink: No żebyście się nie zdziwili . Mnie na wiele stać ... Lookajcie na sektor TA na płycie ...
Hmm... coś w tym rodzaju?
Pozdrawiam,
Wojtek
Moje przypuszczenia też idą w tym kierunku ,
tylko cyckotrzymacz czerwony .
SYLWKA_2014 napisał(a):Witam,
serdecznie Wszystkich - jestem nowa na forum. Choć czytam po cichu od ubiegłego roku. Dzięki Wam (Forumowiczom) zdecydowałam się na Chorwację i Krk, czytając tę relację, nie mogłam wreszcie się nie zalogować.
Piękne zdjęcia, super relacja. Ja daję remis.
Dlatego, że Krk potrafi zauroczyć, choć my mieliśmy (od połowy do końca czerwca piękną pogodę) i względny spokój na plażach, górskich szlakach. Zawsze jeździmy ciut przed lub po sezonie, bo nie dość, że wszędzie jeździmy z naszą psiną to i po codziennym życiu na wysokich obrotach szukamy spokoju i wyciszenia.
Na Krk-u też jest wiele plaż gdzie możemy być prawie sami, polecam plażę sv. Jurija.
Czekam na resztę zdjęć ))
piekara114 napisał(a):
Trochę stary model, nie macie czegoś z tegorocznej kolekcji na oku?
mervik napisał(a):Potter napisał(a):Mysza, zapodaj jakies nowe zdjecia bo cosik nas znosi z jedynie slusznego kursu .
....naturalnie kurs trzeba trzymać , choćby schodziło powietrze z drugiej komory motylka
Powrót do Nasze relacje z podróży