Lednice napisał(a):Jestem
Lednice napisał(a):Co to była za impreza góralska na łące
Sara76 napisał(a):Masz fantazję, żeby zamówić orkiestrę, żeby obudziła męża i córkę!
mysza73 napisał(a):Lednice napisał(a):Jestem
A jaki wynik obstawiasz?
tony montana napisał(a):Ja stawiam na .....RADOM
tony montana napisał(a):Dobrze ze zaczelas choc mi na mojej slabiutkiej fi-fi na wakacjach nie zaladowalo sie ani jedna fota
Moge sobie tylko wyobrazic ze sa laki, szczyty
tony montana napisał(a):czerwone adki
tony montana napisał(a):bialy sweterek
maslinka napisał(a):Mysza, jestem, jestem
Właśnie wróciliśmy z Cro (Korčula i Lastovo ) i zasiadam do Twojej relacji, żeby popatrzeć na letni Zillertal i na Krk oczywiście
Pozdrav
Goniaa napisał(a):Zasiadam i ja do relacji myszy. Ja jednak obstawiam Krk. Powody mam swoje własne sentymentalne. Krk to moje pierwsze spotkanie z Chorwacją i zauroczenie wielkie zarazem. Toteż czekam ...
Aldonka napisał(a):Cześć Podróżniczko!
Miło znowu z Wami podróżować. Nie wiem co wygra....ani tu, ani tu mnie nie było, ale.....Alpy mogły Cię zachwycić, zauroczyć nawet, ale Twoje serce należy do Cro, do Dalmacji Ja tak przynajmniej obstawiam I czekam na ciąg dalszy.
iwwoj napisał(a):Zajrzałem do Twojej relacji o świcie
Zazdroszczę, moje wakacje zaczynają się za tydzień, więc jeszcze do piątku muszę chadzać do pracy, a upały jak nad Jadranem
kkra napisał(a):witam, witam- chętnie obejrzę taką apejsko- morską relację.
Czekam na dużą porcję zdjęć.
iwona3001 napisał(a):Hej, byłam w tym miejscu - jest cudnie, Alpy są hipnotyzujące.....ale i tak obstawiam Krk ( miejsce, od którego zaczynałam poznawać Chorwację) i intuicja kobieca mi podpowiada, że trafię hihi
Powrót do Nasze relacje z podróży