To dopiero początek i kilka zdjęć, ale mi już się zrobiło tęskno za Zillertalem
Czekamy na ciąg dalszy
mysza73 napisał(a):a widoki z balonów były takie
I nawet balonami tam lataliście?
fiolek napisał(a):mysza73 napisał(a):Wsród nielicznej widowni widzę same znajome twarze ,
choć jestem mało znajoma tez przycupnę.
o pooglądam znane i nieznane widoczki
Roxi napisał(a)::twisted:
Alpy vs Jadran- tego się nie odważę obstawiać..
Zillertal vs Krk - Krk był u mnie tylko przejazdem, więc obstawiam Zillertal
Jakie nagrody są przewidziane?
Magdalena S. napisał(a):Nie może mnie u Ciebie zabraknąć
-Katka- napisał(a):W Alpach byłam nie raz, Krk tylko ogladałam w relacjach hmmm trudny wybór uwielbiam morze, ale góry tez są piękne latem ( jak jest pogoda ) Parę lat temu też podzielilismy urlop tydzień Alpy-Austria tydzień Włochy. We Flachu lało i było z 15 stopni na drugi tydzień pojechaliśmy do Włoch bylo 35 stopni piekny lazur, zważywszy ze dziecię miało wtedy 3 lata wygrało zdecydowanie morze.
Mam wrażenie, graniczące z pewnością ze u Ciebie wynik będzie zupełnie odwrotny. Poczytam, zobaczę.
AniaJ. napisał(a):Cieszę się, że piszesz, może zdążę przeczytać przed wyjazdem...
Przyznam, że brałam pod uwagę, że Twoja relacja z Krku może namieszać w moich planach na ten rok, ale...może jednak nie...? Zobaczymy po 16.08 gdzie nas poniesie
longtom napisał(a):Qurcze, bez stopy, to ciężko Ci będzie w tych górach.
Jedyna nadzieja, że odrośnie.
Z paputkiem w odpowiednim kolorze oczywiście.
Franz napisał(a):Od Zillertalu po Krk - spore boisko.
Można się nabiegać...
Pozdrawiam,
Wojtek
Kasia i Krzyś napisał(a):Jako wielbicielka gór stawiam na... Jadran Choć Krk jest mi w ogóle nie znany (w tym roku tylko przejeżdżaliśmy obok).
No ale Ty tu sędziujesz
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Ale wynik Wojtek, wynik .
Wiesz, że żadne sportowe podejście, żadna konkurencja - nie leżą w mojej naturze.
A także wiesz dobrze, której stronie bym gorąco kibicował, gdybym musiał.
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Nasze relacje z podróży