Buber napisał(a):No to napiszę ... rzutem na taśmę się udało .
Ale grunt, że się udało, bo o godzinie 23 bez zakwaterowania, to nieciekawie musiało być. 3 dni w ciasnocie da się wytrzymać
Buber napisał(a):No to napiszę ... rzutem na taśmę się udało .
agata26061 napisał(a):Buber napisał(a):No to napiszę ... rzutem na taśmę się udało .
Ale grunt, że się udało, bo o godzinie 23 bez zakwaterowania, to nieciekawie musiało być. 3 dni w ciasnocie da się wytrzymać
piekara114 napisał(a):To teraz popatrzymy na BV na początku sezonu...
krakusowa napisał(a):Dawigs napisał(a): Miło było wrócić do Baski Vody choć na te dwa dni. Wróciły wspomnienia .
CDN
Moje też... Baśka Voda miejsce mojego zakochania się CRO
piekara114 napisał(a):Fontanna Onufrego się na zdjęcie nie załapała
piekara114 napisał(a):Do środka kościoła nie udało nam się wejść mimo 3 wizyt... widzę, że na dziedziniec w Pałacu Rektorów wszedłeś - kupiłeś wejściówkę ze zwiedzaniem czy udało się wejść? (raz jak było otwarte to tylko udało się z progu kuknąć-wchodzili ludzie na koncert z wejściówkami....)
Buber napisał(a):Fajnie zobaczyć znane miejsca...
Pamiętam na tej "plaży" za murami akcję wyławiania kapiącej się tam dziewczyny.
Dobrze, że się to szczęśliwie skończyło.
Buber napisał(a):Szkoda tylko, że Chorwacja drożeje - podwyżki cen za wejście na mury, ceny jak z kosmosu za parking ...
Magda O. napisał(a):My w tym czasie już tam byliśmy
Magda O. napisał(a):W Stonie bywam, lubię bardzo, ale zastanawiam się jakim cudem nie dotarłam jeszcze do Malego Stonu? W tym roku do nadrobienia.
Powrót do Nasze relacje z podróży