My także dziękujemy za kolejną wycieczką, choć ja to wolę morze niż góry, nawet takie...
A ostatnie zdjęcie SUPER - jeśli to plaża na Krk to mogę o wyspie znowu pomyśleć przy okazji szybkiego wrześniowego wypadu...
piekara114 napisał(a):My także dziękujemy za kolejną wycieczką, choć ja to wolę morze niż góry, nawet takie...
A ostatnie zdjęcie SUPER - jeśli to plaża na Krk to mogę o wyspie znowu pomyśleć przy okazji szybkiego wrześniowego wypadu...
Lednice napisał(a):piekara114 napisał(a):My także dziękujemy za kolejną wycieczką, choć ja to wolę morze niż góry, nawet takie...
To jest Sveti Grgur
piekara114 napisał(a):Lednice napisał(a):piekara114 napisał(a):My także dziękujemy za kolejną wycieczką, choć ja to wolę morze niż góry, nawet takie...
To jest Sveti Grgur
Czyli nie Krk, plus się anulował......
FUX napisał(a):Już koniec?
piekara114 napisał(a):Lednice napisał(a):piekara114 napisał(a):My także dziękujemy za kolejną wycieczką, choć ja to wolę morze niż góry, nawet takie...
To jest Sveti Grgur
Czyli nie Krk, plus się anulował......
FUX napisał(a):Już koniec?
mysza73 napisał(a):
Eeeeeeeeeeeeeeee tam ,
a palma wygląda tak
krakusowa napisał(a):Fajnie było z Wami podróżować
Z ciekawością spoglądałam na KRK, bo tam tak na dłużej nas jeszcze nie było
mysza73 napisał(a):Długo będziesz te toskańskie zdjęcia segregować?
Powrót do Nasze relacje z podróży