mysza73 napisał(a):FUX napisał(a):Z północy Cro tylko Pula z okolicami „zaliczona". Może czas na Krk?
Jesteś w desperacji czy co
Eeeee. Masz jakieś dziwne poglądy.
mysza73 napisał(a):FUX napisał(a):Z północy Cro tylko Pula z okolicami „zaliczona". Może czas na Krk?
Mikeee napisał(a):Vrbnik rzeczywiście jest uroczy. Fajne te zakamarki.
tony montana napisał(a):Fajna ta Wasza wycieczka, ja te wyspy widziałem tylko z Baśki, w której byliśmy na odwiedzinach podczas pobytu na Cresie w 2008
SYLWKA_2014 napisał(a):
Myszko, śmiem twierdzić, że gdybyś miała świetną pogodę, nie byłabyś tak pesymistycznie nastawiona do KRK-a. Jest tam na prawdę kilka fajnych miejsc/szlaków/plaż, które warto zobaczyć. Zdecydowanie jednak, nie w sezonie, chyba że ktoś lubi gwar, ścisk itp. Można wprawdzie znaleźć miejsca spokojniejsze, ale jeśli chcesz zobaczyć, zwiedzić, posmakować wyspy to nie w sezonie.
Lednice napisał(a):mysza73 napisał(a):FUX napisał(a):Z północy Cro tylko Pula z okolicami „zaliczona". Może czas na Krk?
Moim zdaniem Krk nie jest zły, a w połączeniu z wyspą Sveti Grgur jest zaje.isty
Myszy dałem w prezencie jelenia, ale złe wspomnienia dalej za nią chodzą
mysza73 napisał(a):Ok, Krk może być , pojechałam, widziałam i ... dla mnie Chorwacja to tylko Dalmacja
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Ok, Krk może być , pojechałam, widziałam i ... dla mnie Chorwacja to tylko Dalmacja
A na Istrii to Ty byłaś?
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Ok, Krk może być , pojechałam, widziałam i ... dla mnie Chorwacja to tylko Dalmacja
A na Istrii to Ty byłaś?
Nie byłam ,
myślisz, że powinnam?
Ale w Toskanii byłam jako i Ty byłaś i chętnie zobaczę co tam widziałaś
21monika napisał(a):No no Krk i Baśka.
Całkiem fajnie po Tyrolu.
FUX napisał(a):Nie potrafię zrozumieć, dlaczego ludzie uwielbiają takie kołchozy?
Powrót do Nasze relacje z podróży