tony montana napisał(a):marze_na napisał(a):Na Stelvio lecisz
Qui
Cudownie .
Też mam taki nieśmiały plan na początek września
te kiero napisał(a):Kręciłem się również w tych okolicach ostatnio również połączyłem przejazd przez D z Italią
majkik75 napisał(a):W Neuschwanstein podchodziliście do zamku czy tylko tak z daleka? Chyba poznaję parking, stamtąd idzie droga pod zamek
Reszta, cóż powiedzieć
pozdrawiam, Michał
piekara114 napisał(a):Po tytule od razu wiedziałam, że Tonowa relacja....ale że samochodowa
Szwagier po kilku dniach na Brac (dosłownie 5 nocy, bo ile można siedzieć w jednym miejscu spędził kilka dni w Dolomitach zachwalając całodzienny karnet na kolejki (45eur/dzień, 69 EUR/4 dni). Trochę sobie nimi pojeździli, widoki zacne nam podsyłali....
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):marze_na napisał(a):Na Stelvio lecisz
Qui
Cudownie .
Też mam taki nieśmiały plan na początek września
piotrf napisał(a):Póki co widoczki poznaję , chociaż na Twoich zdjęciach piękniejsze , bo w pięknej pogodzie
Pozdrawiam
Piotr
majeczka napisał(a):... pięknie, z przyjemnością dołączę
kaeres napisał(a):Czekam na Toskanię.
_Piotrek_ napisał(a):Stelvio kusi od dawna, ale tym razem, w przeciwieństwie do Ciebie, pewnie znowu tam nie dotrzemy. Będę zaglądał i się inspirował na kiedyś .
tony montana napisał(a):No na pewno WARTO
Pytanie czy trasa będzie jeszcze przejezdna
tony montana napisał(a):Głownie Dolina Aosty
tony montana napisał(a):Słowem wyjaśnienia. Po 6 intensywnych latach tyry także rankami, nocami i weekendami zrezygnowano w moich usług B2B w pewnej gdańskiej firmie.
majkik75 napisał(a):Rejony piękne Wcześniej tylko miałem okazję popatrzeć po zdjęciach, ale teraz po tym roku te "szwajcarsko-austriacko-niemieckie" Włochy, ale też okolice na pograniczu tych krajów są dla mnie super
To są "kompletne" rejony: góry, woda, widoki zwalające z nóg, architektura, drogi, itd.
pozdrawiam, Michał
tony montana napisał(a):Przy pizzy zamawiam apartament niedaleko od Bormio cena porażająca = 28 Euro