darek1 napisał(a):Wiesz co Franz zabierz mnie w góry. Może się przydam do niesienia czekanu, kawy w termosie, będę opowiadał dowcipy. Ja też chcę podziwiać widoki z góry, a nie z dołu.
Franz napisał(a):darek1 napisał(a):Wiesz co Franz zabierz mnie w góry. Może się przydam do niesienia czekanu, kawy w termosie, będę opowiadał dowcipy. Ja też chcę podziwiać widoki z góry, a nie z dołu.
Spójrz, Darku, na ostatnią fotkę. Toż te widoki niemal z szosy są osiągalne!
Nie trzeba się specjalnie po górach włóczyć - podjeżdżasz samochodem wysoko i robisz półgodzinny spacerek.
Pozdrawiam,
Wojtek
darek1 napisał(a):Wiesz co Franz zabierz mnie w góry. Może się przydam do niesienia czekanu, kawy w termosie, będę opowiadał dowcipy. Ja też chcę podziwiać widoki z góry, a nie z dołu.
Franz napisał(a):Nie trzeba się specjalnie po górach włóczyć ...
plavac napisał(a):darek1 napisał(a):Wiesz co Franz zabierz mnie w góry. Może się przydam do niesienia czekanu, kawy w termosie, będę opowiadał dowcipy. Ja też chcę podziwiać widoki z góry, a nie z dołu.
Darku! Prawie z krzesła spadłem! Nie myślałem, że doczekam takiej chwili, takiego wyznania!![]()
![]()
Prawdziwie kropla drąży kamień...![]()
darek1 napisał(a):Jak Franz nie chce mnie zabrać w góry no to może Ty Plavac. Plecak Ci poniosę, sprzętu alpinistycznego popilnuję żeby nikt nie ukradł.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe