W tych górach to dają co zjeść lub wypić ???
Po co Ty tam chodzisz Franz Nałazisz się, napocisz no i co z tego masz
darek1 napisał(a):W tych górach to dają co zjeść lub wypić ???
Po co Ty tam chodzisz Franz Nałazisz się, napocisz no i co z tego masz
darek1 napisał(a):Po co Ty tam chodzisz Franz Nałazisz się, napocisz no i co z tego masz
Kowal38 napisał(a):...ale to codzienne podbijanie po 50 ,100 samokliknięć,dlo mnie je nudne ..ocena subiektywna
Kowal38 napisał(a):...co wchodze cosik pocytać na stronke ,coisik łod insych Kolezanek i Kolegow , to ino dolymity ,mijajonc miny w bośni i ostatnio lot na kreta
Franz napisał(a):... zawieszam kontynuację niniejszego wątku, a także wymienionych przez Ciebie Dolomitów - zakładam, że czytelnicy tych dwóch wątków, to te same osoby, więc w Dolomitach nie będę informował o przyczynie.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):To taki żart, mam nadzieję .
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):To taki żart, mam nadzieję .
Najzupełniej serio.
Jeśli więcej będzie przeciwników prowadzenia któregoś wątku od zwolenników, nie mam co walczyć z wiatrakami. Na razie Kowal jest w mniejszości, ale to się może przecież zmienić...
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):To taki żart, mam nadzieję .
Najzupełniej serio.
Jeśli więcej będzie przeciwników prowadzenia któregoś wątku od zwolenników, nie mam co walczyć z wiatrakami. Na razie Kowal jest w mniejszości, ale to się może przecież zmienić...
Pozdrawiam,
Wojtek
Bea.ta napisał(a):Wojtek - to co napisałam w dwóch wątkach (i nie tylko) dotyczy wszystkiego
więc bardzo proszę ..... a ja tego (prawie) nigdy nie robię
Bea.ta napisał(a):odpuściłeś kiedyś trasę bo coś skakało i szczekało???
wątpię
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe