mysza73 napisał(a):Bezchmur pożądany jest tylko w Chorwacji
Jedna, druga a nawet trzecia to i w Chorwacji, szczególnie o zachodzie słońca może być mile widziana.
pzdr
longtom napisał(a):mysza73 napisał(a):Bezchmur pożądany jest tylko w Chorwacji
Jedna, druga a nawet trzecia to i w Chorwacji, szczególnie o zachodzie słońca może być mile widziana.
Franz napisał(a):longtom napisał(a):mysza73 napisał(a):Bezchmur pożądany jest tylko w Chorwacji
Coś takiego?
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):longtom napisał(a):mysza73 napisał(a):Bezchmur pożądany jest tylko w Chorwacji
Coś takiego?
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):za chmurki w Cro już podzękuję
A nie chciałabyś tego zobaczyć w Chorwacji?
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Thunersee już zasnute obłokami, ponad którymi widać moje zdobycze z pierwszej trasy tegorocznego wypadu, a także z zeszłorocznego roku. Jeśli się dobrze przyjrzeć, to daje się zauważyć maszt na Niederhorn.
mysza73 napisał(a):Ale tylko pod warunkiem, że byłby to Anioł Słońca .
mysza73 napisał(a):chmury na pierwszym przypominają mi mój spacer do Tuxerjochhaus .
Możesz.tony montana napisał(a):Mogę ?
tony montana napisał(a):Thunersee faktycznie ładne...
Ale Niesen NIECO przypomina mi coś z Krety.....
Franz napisał(a):... docieram pod samą ścianę. Teraz czeka mnie odrobinę trudniejszy fragment drogi.
mysza73 napisał(a):Potter i tak by powiedziała, że to "z górki" było .
mariusz-w napisał(a):No ścianka niczego sobie , no ale chyba nie tamtędy droga.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe