Ale czas płynie. Odpoczywam na ławce przy Defregger Haus, wystawiając twarz do słońca. Dopiero później poczuję, że tego już nie należało robić, ale w tej chwili popołudniowe słońce tak miło grzeje...
Franz napisał(a): Odpoczywam ...wystawiając twarz do słońca. Dopiero później poczuję, że tego już nie należało robić, ale w tej chwili popołudniowe słońce tak miło grzeje...
plavac napisał(a):Ho, hoTaki górski wyga a dał się skusić na pierwsze wiosenne słoneczko !
![]()
![]()
Franz napisał(a):Rozkoszuję się słońcem. Wystawiam się do niego niczym słonecznik, praktycznie nie używając żadnych smarowideł.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Franz napisał(a):Rozkoszuję się słońcem. Wystawiam się do niego niczym słonecznik, praktycznie nie używając żadnych smarowideł.
Pozdrawiam,
Wojtek
to tak jak ja,
longtom napisał(a):To zamiast w Dolomity czy inne Zillertale powinniście wybrać się razem ze Smokiem Wawelskim do Krainy króla Słoneczko.
pzdr![]()
I tak sobie myślę, że większa ekipa by się z Wami zabrała.
mysza73 napisał(a):longtom napisał(a):To zamiast w Dolomity czy inne Zillertale powinniście wybrać się razem ze Smokiem Wawelskim do Krainy króla Słoneczko.
pzdr![]()
No to zbieramy ekipę i jedziemy![]()
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):longtom napisał(a):To zamiast w Dolomity czy inne Zillertale powinniście wybrać się razem ze Smokiem Wawelskim do Krainy króla Słoneczko.
pzdr![]()
No to zbieramy ekipę i jedziemy![]()
To ja jeszcze sobie posiedzę.
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe