Franz napisał(a):... Może pędzę zbyt szybko...
Jest dobrze.
Pozdrawiam
Lednice napisał(a):W biwaku był ktoś z obsługi, czy była samoobsługa
blackmore2k3 napisał(a):Schron pierwsza klasa
Chyba znajduje się tam wszystko co potrzeba. Aż dziwne, że jest tam tak schludnie. No chyba, że ktoś tam rezyduje
plavac napisał(a):Bardzo górskie to ostatnie zdjęcie.
Poprzednie były górskie. "Tylko"
blackmore2k3 napisał(a):Schron pierwsza klasa
Chyba znajduje się tam wszystko co potrzeba. Aż dziwne, że jest tam tak schludnie. No chyba, że ktoś tam rezyduje
A i widoki stamtąd też niczego sobie
te kiero napisał(a):naprawdę ciekawa i oryginalna miejscówka, wygląda na małogabarytową, ale jak jednak sporą ekipę może pomieścić
Franz napisał(a):te kiero napisał(a):naprawdę ciekawa i oryginalna miejscówka, wygląda na małogabarytową, ale jak jednak sporą ekipę może pomieścić
Standardowo znajduje się dziewięć wyrek w takim schronie.
Pozdrawiam,
Wojtek
te kiero napisał(a):można się w pełni zintegrować, ale to tylko dla tych co lubią takie klimaty, nie obawiają się swojskich zapachów i oczywiście dotrą tak wysoko
Franz napisał(a):Problemem może być, że niektórzy planują trasę z uwzględnieniem noclegu w takim miejscu, podczas gdy to ma być miejsce wyłącznie awaryjne - problemy z pogodą, zdrowiem, itp.
Pozdrawiam,
Wojtek
te kiero napisał(a):najczęściej korzystałem z takich miejsc tylko w przypadku, gdy ocena czasu przejścia do docelowego schroniska nie wskazywała na to że dotrzemy przed zmrokiem, mi raczej to nie przeszkadza, ale w mojej ekipie nie wszystkim podoba się wędrówka po zmroku, i trzeba przeczekać
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe