Niesamowicie wygląda ten budynek tak położony, że tłem jego jest tama!
Pozdrawiam.
mariusz-w napisał(a):Niesamowicie wygląda ten budynek tak położony, że tłem jego jest tama!
Joanka23 napisał(a):Niesamowicie! Ale jakoś tak trochę strasznie też... Jakby ta tama puściła... - to jest to schronisko, o którym mówiłeś?
weldon napisał(a):Ja stawiam na to, że schronisko, jako ekwiwalent za swoją pracę,
to dostał główny architekt, albo budowniczy tej tamy ...
Zawsze to jakaś gwarancja dla tych, co niżej
Jacek S napisał(a):No to zanućmy i my bo to ładny kawałek.
Joanka23 napisał(a):Jak chmurki lubię, tak burzy w górach to już nie
Franz napisał(a): Dochodzę do grani. Chmury zaczynają przybierać groźniejsze barwy
Mibi napisał(a):Joanka23 napisał(a):Jak chmurki lubię, tak burzy w górach to już nieFranz napisał(a): Dochodzę do grani. Chmury zaczynają przybierać groźniejsze barwy
Dopiero jak strzelił piorun w pobliżu to wiedzieliśmy że mamy kłopoty.
Spieprzaliśmy z góry jak sprinterzy bo zaczęło walić bez przerwy.
To była dla nas nauczka że nie można ufać swojemu doświadczeniu z naszych gór bo pogoda w Alpach jest trochę inna.
Jak bzyczy metal (i włosy stają dęba:) to może być oznaka burzy nawet wtedy gdy chmury tego nie pokazują.
Lidia K napisał(a): Góry uczą pokory - coś o tym wiemy.
Joanka23 napisał(a):Jak chmurki lubię, tak burzy w górach to już nie - jakoś wtedy tak za głośno dla mnie
Mibi napisał(a):To była dla nas nauczka że nie można ufać swojemu doświadczeniu z naszych gór bo pogoda w Alpach jest trochę inna.
Jak bzyczy metal (i włosy stają dęba:) to może być oznaka burzy nawet wtedy gdy chmury tego nie pokazują.
piotrf napisał(a):Lidia K napisał(a): Góry uczą pokory - coś o tym wiemy.
Ja też Małgosiu
Crayfish napisał(a):rozumiem ucieczkę przed burzą ale wyjście jej na przeciw ... nie wyobrażam sobie.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe