mysza73 napisał(a):Tam czy tam, ale i tak pewnie w góry .
Między innymi.
mysza73 napisał(a):No to słonecznej pogody życzę ,
bo będę czekała na zdjęcia .
Dziękuję.
Pozdrawiam,
Wojtek
plavac napisał(a):Toż wiem, Wojtku, że to sierpień Tak jak to, że chyba nici z mojej podniebnej eskapady w ten weekend - w Tatrach przecież październik, więc właśnie sypie śnieg. A nieco niżej obladzają się ścieżki . Ale może jeszcze nie całkiem spadną liście
blackmore2k3 napisał(a):Pies rewelacyjny. Takiego czegoś to jeszcze nie widziałem.
Owszem na Tofanie były dwa psy, ale żeby w całym ekwipunku ? I do tego w okularach ?
Niesamowite
blackmore2k3 napisał(a):Mnie się dwa tygodnie temu udało jeszcze zaliczyć Rysy, wraz z Szymonem i Łukaszem z Dolomitów.
Już wtedy wyższe partie były zaśnieżone i oblodzone. Korzystaliśmy nawet dla bezpieczeństwa ze sprzętu do via ferraty.
Ale teraz jeszcze dodatkowo napadało białego puchu...
Franz napisał(a):No cóż, Wildspitze wyższy od Tofan.
A Laura miała lepszy fitr od mojego.
Franz napisał(a):Sezon się zdecydowanie kończy...
blackmore2k3 napisał(a):Dla jednych się kończy, dla drugich zaczyna. Ja bardzo lubię zimę w górach.
Franz napisał(a):W tym wątku już opisałem wejście zimą na najwyższy szczyt Austrii. A jeszcze kilka innych zimowych wypadów znajdzie się w późniejszych odcinkach.
Franz napisał(a):blackmore2k3 napisał(a):Także śmiało kontynuuj.
Żartowałem.
CROberto napisał(a):Twoje wyprawy są niezwykłe , krajobrazy są niezwykłe , nawet niezwykli są uczestnicy na szlaku - same atrakcje dookoła
Rozpusta normalnie
Do Plavac
Pogoda w górach na weekend ma być całkiem dobra.
W ostatni poniedziałek było tak
Wojtku sorrki za OT później usunę zdjęcie
Pozdrawiam Was
plavac napisał(a):A co , sam zacząłeś Wojtek wybaczy, bo go nie ma Zrobimy mu ruch w wątku
blackmore2k3 napisał(a):Dla niektórych Twoje podróże na pewno są jakąś inspiracją. ...
Dla innych Twoje wątki są możliwością zobaczenia i przeczytania o miejscach, do których pewnie oni sami zapewne nigdy nie dotrą. Z różnych przyczyn.