wajheczka napisał(a):dzięki za info. a wracając do ,,wąskiej grani,, to jak ją kiedyś przejdę to pomyśle ze była to skala- Z-.
Jeśli dobrze pamiętam, to "D". Jedna z piękniejszych graniówek, jakie przeszedłem.
Pozdrawiam,
Wojtek
wajheczka napisał(a):dzięki za info. a wracając do ,,wąskiej grani,, to jak ją kiedyś przejdę to pomyśle ze była to skala- Z-.
mariusz-w napisał(a):Franz napisał(a):A na koniec tego króciutkiego streszczenia najnowszego wypadu, zapatrzmy się w dal razem ze świstakiem...
Super fotka ...
Franz napisał(a):mariusz-w napisał(a):Franz napisał(a):A na koniec tego króciutkiego streszczenia najnowszego wypadu, zapatrzmy się w dal razem ze świstakiem...
Super fotka ...
Super widok. I świstak doskonale sobie z tego zdawał sprawę.
Pozdrawiam,
Wojtek
longtom napisał(a):mysza73 napisał(a):
Ja mam postanowienie, że w przyszłym roku bez "świstakowego zdjęcia" nie wracam .
Kozy są lepsze.
longtom napisał(a):mysza73 napisał(a):
Ja mam postanowienie, że w przyszłym roku bez "świstakowego zdjęcia" nie wracam .
Kozy są lepsze.
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja mam postanowienie, że w przyszłym roku bez "świstakowego zdjęcia" nie wracam .
Trzeba chodzić z aparatem gotowym do strzału, rozglądając się na wszystkie strony.
Pozdrawiam,
Wojtek
mariusz-w napisał(a):longtom napisał(a):mysza73 napisał(a):
Kozy są lepsze.
Agnieszko ... nie wierz Tomkowi ... kozy są ok, ale nie potrafią tak ładnie pogwizdywać !
mariusz-w napisał(a):longtom napisał(a):mysza73 napisał(a):
Kozy są lepsze.
Agnieszko ... nie wierz Tomkowi ... kozy są ok, ale nie potrafią tak ładnie pogwizdywać !
Och .. jaka to świetna muzyka w czasie wędrówki.
Mnie jej okrutnie już brakuje. Jedyna pociecha, że one i tak już szykują się do snu.
pozdrawiam.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe