mariusz-w napisał(a): ... warto było ! ... mimo, że tak ciężko, na czterech okupione.
... i jak widzimy nigdzie blisko nie jest ... ale za to jaka widoczność !!! ... po prostu bezkresna.
Wysiłek nagrodzony.
Pozdrawiam,
Wojtek
mariusz-w napisał(a): ... warto było ! ... mimo, że tak ciężko, na czterech okupione.
... i jak widzimy nigdzie blisko nie jest ... ale za to jaka widoczność !!! ... po prostu bezkresna.
piotrf napisał(a):Zimą na 100 procent mnie tam nikt nie zobaczy więc i ja takich widoków , z tak szerokimi horyzontami tam nie zobaczę . Z tym większą przyjemnością oglądam je u Ciebie
Franz napisał(a):
To Zuckerhütl, .... Już wkrótce Cukrowy Kapelusik wystąpi w roli głównej w jednym z odcinków relacji.
mariusz-w napisał(a):Morze gór !
mariusz-w napisał(a):Znaczy się będzie coraz bardziej słodko ... co prawda "cukru pudru" i "lukru" to i tu już nie brakuje.
Fresz napisał(a):Witaj Franz. Oglądam właśnie kolejny już film na You Toube w temacie wejść na górę Matterhorn i widzę, że wszyscy w zasadzie wspinają się bez rękawiczek, nawet jak z linami mają do czynienia,a jeżeli je mają to już na śniegu będąc. Ty również? Laik jestem, raczej
longtom napisał(a):Zima w tych Alpach prawie jak dziś w Poznaniu.
Roxi napisał(a):Takie góry, tyle śniegu... tylko gdzie narty?
Roxi napisał(a):I tak się jeszcze zastanawiam, jak Ty w tym całym białym krajobrazie wyszukujesz szlak? Skąd wiesz jak iść?
weldon napisał(a):Roxi napisał(a):I tak się jeszcze zastanawiam, jak Ty w tym całym białym krajobrazie wyszukujesz szlak? Skąd wiesz jak iść?
Kurcze, pod wodą (nie mówiąc że pod lodem) mz jest gorzej z tą orientacją
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe