Franz napisał(a):Kolejny wagonik kolejki, na który przedtem mocno w górę głowę zadzierałem, mam już na wysokości oczu.
To "kolejkowicze" mieli atrakcję oglądając Twoje wyczyny
pzdr
mariusz-w napisał(a):Już raz chyba pisałem, ale napiszę jeszcze raz ... fajna ta kolejka !
plavac napisał(a):Nie będę się silił na oryginalność - fajna kolejka
plavac napisał(a):Skutecznie zachęciło mnie to do jutrzejszego czekania na wschód słońca na beskidzkich grapach i niwach - uff, jakie to przyjazne
Franz napisał(a):Ja sobie niemalże żyły na ferracie wypruwam. a Was zachwyca czerwony wagonik!
Franz napisał(a):Ciekaw jestem, czy wschód słońca nie zawiódł Twoich oczekiwań.
Franz napisał(a):Ja sobie niemalże żyły na ferracie wypruwam. a Was zachwyca czerwony wagonik!
mariusz-w napisał(a): ... ale do kolców, linek, drabinek nas przyzwyczaiłeś, a do kolejki nie !
W Twojej relacji, to ona atrakcją jest niepospolitą !
plavac napisał(a):Nie zawiódł ... ale ja zawiodłem ... zaspałem Znaczy się - peseloza ...
Może jutro ...
piotrf napisał(a):mariusz-w napisał(a): ... ale do kolców, linek, drabinek nas przyzwyczaiłeś, a do kolejki nie !
W Twojej relacji, to ona atrakcją jest niepospolitą !
Całkowicie zgadzam się z Mariuszem . Kolejkę przebije chyba widok niosących Cię w lektyce po górskim szlaku . . .
mariusz-w napisał(a):Fajne kontrasty ... kwitnące mniszki, a obok ten biały olbrzym.
weldon napisał(a):Tutaj, w PD, to jakieś złomy? Płotki zabezpieczające?
plavac napisał(a):Trochę to przypomina nastrojem ferratę i halę Stevia. Ale tylko trochę
plavac napisał(a):Potężny ten spływający z moreny potok. Po zimie dużo wody w jeziorze.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe