evil napisał(a):gospodarz napisał(a):evil napisał(a):A co to jest za bank ? Wiecie , kto jest jego udziałowcem i jakie ma doświadczenia w bankowości ? Ludzie dajcie sobie spokój z "wynalazkami" !
Co wiesz o doświadczeniu w bankowości innych banków?
Dziś musiałem pójść na pocztę. Poczta Polska - wydawać by się moglo, że nie ma bardziej doświadczonej instytucji w tej dziedzinie w naszym kraju, ale jak się tam idzie to jakby człowiek cofał się ćwierć wieku wstecz
O bankowości wiem więcej niż się Tobie wydaje ,a to dlatego ,że pracuję w tej branży . A co ma do tego Poczta Polska i czy jest najbardziej doświadczoną instytucją w tej dziedzinie ( jakiej dziedzinie ? ) to nie będę się wypowiadał : )
Jakoś nie dziwi mnie twoje podejscie do tego tematu a zwłaszcza twoj stosunek do ALIORA, pewnie jestes z konkurencji i bardzo Cię wnerwia że maja lepsza ofertę niż twoj pracodawca, tak sie wlasnie składa ze tez pracuje w tej branży i po 11latach prowadzenia rachunku w Millenium dwa dni temu założyłem rachunek w ALIORZE, rzadko korzystam z kart, czesto wybieram gotówkę z bankomatu, Millenium ma niestety ubogą sieć własnych bankomatów, a ostatnio nawet "rozwiedli" się z Euronetem na rzecz Cash4you, niezbyt udana zmiana ale cóż, po drodze do domu z miasta, mam 30km mam tylko jeden bankomat BGŻ, razem z żoną korzystamy z bankomatów około 10-12razy w miesiacu, kiedy kasuja mnie 5zł za kazda transakcje daje to ok.60zł za miesiac za wyciaganie własnych pieniedzy, do tego dochodzi 6zł /mies za dwie karty, i za tyle stazu w ich banku zadnych profitów przy ubieganiu sie o jakikolwiek kredyt-nawet np. przyspieszona decyzja kredytowa czy np obnizona marza - NIC!!!. Alior jest francusko - włoski i co z TEGO, właściwie kapitał ma francusko - włoski ale bank jest POLSKI. Za 66zł oszczednosci w Ciągu roku mam 800zł a to dlamnie droga do CRO i z powrotem.