Napisałeś o swoich doświadczeniach i rozmowach z infoliniami.eStefan napisał(a):A co napisałem?
Ja napisałem moje spostrzeżenie jako klienta Aliora uściślające Twoją wypowiedź.
Tak. Z różnych rozliczeń-dni księgowania kwoty były niższe i wyższe od zablokowanych. Księgowanie było po 3-4 dniach roboczych. Różnice kwotowe były niewielkie.eStefan napisał(a):Zdarzyło Ci się, żeby kwota z rozliczenia była wyższa od kwoty zablokowanej?
endryu napisał(a):Tak. Z różnych rozliczeń-dni księgowania kwoty były niższe i wyższe od zablokowanych. Księgowanie było po 3-4 dniach roboczych. Różnice kwotowe były niewielkie.eStefan napisał(a):Zdarzyło Ci się, żeby kwota z rozliczenia była wyższa od kwoty zablokowanej?
robert29 napisał(a):Dzisiaj kupiłem winiete na Wegry
koszt winiety 2975 HUF
z karty ściągneło mi 11.81$
11.81$ x 3.73 zl = 44.05 zl
2975 HUF x 0.01386 zl = 41.23zl
wychodzi na to że płacąc kartą przy kwocie 10000 HUF jesteśmy 10 zl w plecy
kruszon9 napisał(a):Planuję otworzyć konto w kantorze Alioru i wpłacić euro. Chciałem zapytać czy ktoś ma doświadczenie jak to wygląda w praktyce. Czy przy wypłacie na Chorwacji euro z bankomatów zdarzały wam się jakieś dziwne opłaty/przewalutowania związane z tym, że bankomat wykrył Polska kartę (czyt. posty że takie sytuacje kiedyś miały miejsce)?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne