maslinka napisał(a):A jednak jest relacja
Pierwsza
marze_na napisał(a):Doczekałam się
Plan się krystalizuje, już powoli odliczam, ale pewnie coś u Ciebie podpatrzę .
P.S. Skąd to genialne ujęcie ?
elka21 napisał(a):Z wielką chęcią pośledzę
anakin napisał(a):Ja to bym się bał, że się gdzieś na CR 7 napatoczę, ale zerknę co Cię tak tam zachwyciło.
te kiero napisał(a):znając marze_na Twoje relacje, jesteś pewnie 100% lepiej przygotowana
te kiero napisał(a):ujęcie z Castello dos Mouros w Sintrze z widokiem na Palácio Nacional de Sintra
Samochód?marze_na napisał(a):Przy okazji jeszcze zapytam o Twoją wypożyczalnię samochodów. Rezerwowałeś auto wcześniej przez internet czy znalazłeś ich na miejscu?
piekara114 napisał(a):Samochód?marze_na napisał(a):Przy okazji jeszcze zapytam o Twoją wypożyczalnię samochodów. Rezerwowałeś auto wcześniej przez internet czy znalazłeś ich na miejscu?
To ja chyba Twojej relacji z samochodem chyba nie czytałam... Wasze wakacje zawsze mi się kojarzą z pięknymi zdjęciami i komunikacją publiczną właśnie...marze_na napisał(a):Nie wiem co w tym dziwnego? Tam gdzie ekonomiczniej jest poruszać się komunikacją lokalną nie zamierzam przepłacać. Ale jak komunikacja kuleje albo ma wysokie ceny biorę auto (południowa Sycylia, interior czy "daleki" wschód Krety).piekara114 napisał(a):Samochód?marze_na napisał(a):Przy okazji jeszcze zapytam o Twoją wypożyczalnię samochodów. Rezerwowałeś auto wcześniej przez internet czy znalazłeś ich na miejscu?
Samochód będzie mi potrzebny na 4-5 dni na samym Algarve.
Mamy podzielną uwagęmysza73 napisał(a):Meczyku nie oglądałeś
marze_na napisał(a):te kiero napisał(a):ujęcie z Castello dos Mouros w Sintrze z widokiem na Palácio Nacional de Sintra
Stawiałam właśnie na Zamek Maurów . Będę .
marze_na napisał(a):Przy okazji jeszcze zapytam o Twoją wypożyczalnię samochodów. Rezerwowałeś auto wcześniej przez internet czy znalazłeś ich na miejscu?
beatabm napisał(a):Pięknie tam
piekara114 napisał(a):Nie widzę 2go zdjęcia...
Mimo, że Portugalia w żadnych planach na razie nie jest, to na takie zdjęcia i plaże to z przyjemnością popatrzę
marze_na napisał(a):Samochód będzie mi potrzebny na 4-5 dni na samym Algarve.
mysza73 napisał(a):Meczyku nie oglądałeś
Będę tu obowiązkowo, ofkors
Franz napisał(a):Miło ponownie zobaczyć te wszystkie wspaniałe miejsca.
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Portugalia - Portugal