marze_na napisał(a):Nie ma się co czarować, gdyby nie samolot to raczej nigdy nie postawiłabym nogi na Sycylii, w Apulii czy Portugalii.
oczywiście nam również otworzył drogę na nowe kierunki, nawet może Chorwacja samolotem się trafi, ale ze środków transportu wolimy jednak samochód
Pääkäyttäjä napisał(a):Jak na szybko policzyłem z grubsza, to jadąc Mondeo, samo paliwo kosztuje w obie strony ~2100 (900-1000 km zasięgu na jednym zbiorniku), plus opłaty na drogi... to chyba taniej wyjdzie wcześniej kupić bilet a na miejscu jeszcze wynająć se auto... lubię jeździć autem ale tu już by mi się nie chciało. Mam dwa lotniska pod nosem (w porywach to i trzy), taniej chyba na taki "city hop" jednak samolotem
Damianie nawet nie radzę liczyć, nam wychodziło wszystko łącznie z tym co po drodze (4dni w jedną stronę) 9,5tyś PLN;
a finalne koszty naszego wyjazdu już miałem okazję przedstawiać tutaj:
post1984057.html#p1984057
aga_stella napisał(a):Też po obejrzeniu zdjęć w necie, zadecydowałam Portugalia musi być W tym roku był jeszcze wybór Kreta lub Portugalia, a że trafiła się ta pierwsza, to i była. Ale kolejny wyjazd to już Portugalia (mam nadzieję).
Kiedy byliście (bo dokładnego terminu jakoś nie wdziałam w tekście)?
we wrześniu chętnie pojawił bym się właśnie na Krecie, ale decydować będziemy po koniec sierpnia, po weryfikacji konta i planowanych wydatków