Muszę przyznać, że mieliście intensywny dzień ale za to jaka satysfakcja
A ogrody i budowle w nich przepiękne
Beata W. napisał(a):Muszę przyznać, że mieliście intensywny dzień ale za to jaka satysfakcja
Buber napisał(a):Kiero dzięki za poradę.
Buber napisał(a):Benagil cudowna - chcę tam być (plaże też bym chętnie zaliczył) .
marze_na napisał(a):te kiero napisał(a):Można wyjść tam na brzeg jedynie dopływając kajakiem
Nie rozważałeś wypożyczenia kajaka?
te kiero napisał(a):zaprawdę Ci mówię Marzena rozważałem..., ale był stanowczy sprzeciw z "drugiej" strony, ani w opcji tandemowej, ani samemu, jestem dobrze ubezpieczony, umiem w miarę dobrze pływać, ale żona chce mieć jednak żywego siła wyższa wygrała, czasem trzeba dokonywać takich wyborów; liczę zatem na Ciebie lub Wojtka
majkik75 napisał(a):te kiero napisał(a):zaprawdę Ci mówię Marzena rozważałem..., ale był stanowczy sprzeciw z "drugiej" strony, ani w opcji tandemowej, ani samemu, jestem dobrze ubezpieczony, umiem w miarę dobrze pływać, ale żona chce mieć jednak żywego siła wyższa wygrała, czasem trzeba dokonywać takich wyborów; liczę zatem na Ciebie lub Wojtka
A ile Twoim zdaniem jest do przepłynięcia tym kajakiem z wypożyczalni do jaskini ? Płynie się przy brzegu (skał) czy jest kawałek zupełnie otwartego morza ?
majkik75 napisał(a): I jakie koszt, jeśli moze się orientujesz ?
te kiero napisał(a):15E/os za 45min
majkik75 napisał(a):te kiero napisał(a):15E/os za 45min
I Twoim zdaniem to 45 min wystarczy na obejrzenie ? Pewno droga jakieś min 15 min, potem powrót to zostaje na grotę jak bardzo dobrze pójdzie 15 min ...
Pisałeś, ze łódka 17,5 EUR, to różnica żadna ... A z łódki "długo" byliście w środku ? Tylko jak już wiem od Ciebie, zejsć na lad nie można ... Coś za coś ...
pozdrawiam, Michał