te kiero napisał(a):mysza73 napisał(a):Meczyku nie oglądałeś
Będę tu obowiązkowo, ofkors
cześć Mysza, no druga połowa była jak "flaki z olejem" więc wzięło mnie na wspomnienia;
Lubię takie pretekstyte kiero napisał(a):niestety nie będzie wielu miejsc tych co u Ciebie, m.in. miasteczek, które z braku czasu musieliśmy odpuścić, no może jeszcze by mieć pretekst do powrotu na Agrarve
walp napisał(a):Choć na razie nie zamierzam zmieniać kierunku na zachodni, chętnie zapoznam się z tym regionem przez Twoją relację, bo miejsca są mi nieznane, a widoki na zdjęciach bardzo kuszące.
CroAna napisał(a):Portugalia Twa piękna , moja jeszcze w fazie marzeń, ależesz qrde mam opory przed oderwaniem się od ziemi
CroAna napisał(a):Ale kto wie, jak sie tak wezmę i napatrzę...
Pääkäyttäjä napisał(a):Mam kolegę mieszkającego na stałe w Portugalii i mu zazdroszczę, gdy oglądam jego zdjęcia - to tu też popatrzę
Katerina napisał(a):No, pięknie, co tu mówić...
Dla mnie zdrada udana na 100% to taka, gdy nie trzeba lecieć samolotem..
Pozostaje popełnić mniej udaną i turlać się tam kilka dni
majkik75 napisał(a):Pozwolę sobie śledzić Twoją Portugalię
Jest w planach (może przyszły rok ...) a tym bardziej, że dochodzą mnie także słuchy od znajomych, że jest bezapelacyjnie warta odwiedzenia ...
pozdrawiam, Michał
Właśnie to jest to w wakacjach samochodem, no i można coś po drodze zobaczyć....te kiero napisał(a):jednak samochodem to samochodem, nic Cię nie ogranicza, jakieś wagi czas, miejsce.
Dokładnie, a jak jeszcze musisz dojechać na lotnisko 2,3h nie mówiąc więcej w ciekawe kierunki to ten dolot zajmuje cały dzień...a sam lot jest dla mnie nudny, zwłaszcza jak są chmury...te kiero napisał(a):Apropos czasu bzdurą jest jak Ktoś mówi przemieszczając się samolotem "3godz lotu i jesteś na miejscu", cały czas od wyjścia z domu do przybycia do hotelu (dojazd na lotnisko, odprawa 1 i 2, lot, oczekiwania na płytach lotnisk, transfer do hotelu) zajął tyle co nasz przejazd do granicy Chorwackiej więc baaardzo słabo.
piekara114 napisał(a):Dokładnie, a jak jeszcze musisz dojechać na lotnisko 2,3h nie mówiąc więcej w ciekawe kierunki to ten dolot zajmuje cały dzień...a sam lot jest dla mnie nudny, zwłaszcza jak są chmury.te kiero napisał(a):Apropos czasu bzdurą jest jak Ktoś mówi przemieszczając się samolotem "3godz lotu i jesteś na miejscu", cały czas od wyjścia z domu do przybycia do hotelu (dojazd na lotnisko, odprawa 1 i 2, lot, oczekiwania na płytach lotnisk, transfer do hotelu) zajął tyle co nasz przejazd do granicy Chorwackiej więc baaardzo słabo.
te kiero napisał(a):Po południu cd...
marze_na napisał(a):piekara114 napisał(a):Dokładnie, a jak jeszcze musisz dojechać na lotnisko 2,3h nie mówiąc więcej w ciekawe kierunki to ten dolot zajmuje cały dzień...a sam lot jest dla mnie nudny, zwłaszcza jak są chmury.te kiero napisał(a):Apropos czasu bzdurą jest jak Ktoś mówi przemieszczając się samolotem "3godz lotu i jesteś na miejscu", cały czas od wyjścia z domu do przybycia do hotelu (dojazd na lotnisko, odprawa 1 i 2, lot, oczekiwania na płytach lotnisk, transfer do hotelu) zajął tyle co nasz przejazd do granicy Chorwackiej więc baaardzo słabo.
A ja jestem wielką fanką latania ...
Powrót do Portugalia - Portugal