zasiadam ja też
Pozdrawiam
gosiak.k napisał(a):.... kolejny piękny dzień: jedziemy na Rucicę:)
... W planach od początku była tez Beretnica (Beritnica?).
Roxi napisał(a):Pag ma coś w sobie, oj ma
Po rocznej przerwie, w 2014 wracamy do Cro.
Cały czas, gdzieś tam z tyłu głowy siedzi mi ta księżycowa wyspa.... Twoja relacja jeszcze mnie w tym potwierdza, bo znajome widoki z plaż w Metajnie mnie rozbroiły
Pag jak nic skradnie mi kilka dni w tym roku.
wiolkasz napisał(a):No mi chyba też czekam na więcej
gusia-s napisał(a):Oj mijaliśmy się mijaliśmy na szlakach Pagu ... byliśmy 17.08 na powyższych plażyczkach, ale po kolorach parasoli stwierdzam, że Wy jednak byliście innego dnia
Piter_M napisał(a):Ja też chętnie obejrzę i poczytam dalszą część.
Bea.ta napisał(a):Dzięki śpiącemu dziecku poczuliście Rucicę a ludzi faktycznie tyle, że do wody ciężko się dopchać
Zdjęcia super
kbw napisał(a):Zasiądę i ja. Jak do tej pory księżycowy krajobraz Pagu jakoś mnie nie pociągał. Zdecydowanie wolę bujną zieleń i kolory Dalmacji. Ale może dzięki Twojej relacji zmienię zdanie?
JustynaKC napisał(a):Dalmacja to zawsze Dalmacja, ale Pag jest specyficzny warto zobaczyć. krajobrazy pieknę tylko mało starych miasteczek, praktycznie tylko Pag.
gosiak.k napisał(a):Bardzo fajne plaże (odwiedziliśmy je głównie dzięki Waszej relacji:))
gosiak.k napisał(a):I dziękuję za miłe słowa dot. zdjęć - taki komentarz od forumowego eksperta to jest coś