O! jak miło zobaczyć kolejne czytające osoby
Witam serdecznie: Stasiek18, Mikromir, Lednice, greenrs, Vjetar, anakin, wiolkasz i oczywiście Justynkę
Dziękuję za wszytskie miłe słowa - postaram się w niedługim czasie wrzucić następną część.
Vjetar napisał(a):gosiak.k napisał(a):Droga w tym krajobrazie jest niezwykle malownicza...
(Po minięciu Caski rzucają nam się w oczy ogromne ilości potarganych toreb i worków foliowych po obu stronach pobocza, które wiatr przeniósł chyba z wysypiska – ciekawa jestem czy tam tak zawsze to wygląda?)
Nie.
Cieplutko tu.
Pozdrawiam
JustynaKC napisał(a):Gosik już jestem.
Witam wszystich Cromaniaków. Trochę zwlekałam z rejestracją, ale przyszedł i na mnie czas. Zresztą nie mogę odmówić sobie komentarzy do tej relacji, bo ja też tam byłam tylko nie mam tyle zdjeć. Gosik w tym względzie jest niedościgniony.
Moje wizyty w Hrvatskiej: raz Vrsi Mulo 3 razy Brać i raz Pag. Plan na ten rok ( już zarezerwowane) lipiec 1 tydzien Pag, sierpien 2 tyg. Brać. Wiem monotematycznie.
Rychu-007 napisał(a):Przysiądę się i poczytam bo widoczki piękne a za oknem -3°C
olcia85 napisał(a):zasiadam i ja
krbaton napisał(a):To ja też popatrzę
gusia-s napisał(a):Zasiądę u imienniczki byliśmy prawie w tym samym czasie, my od 16ego do 25 po przeciwnej stronie zalewu na kempingu Sv. Duh a potem przenieśliśmy się do Povljany
Powrót do Nasze relacje z podróży