Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ale ruch!!!

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wojcyn
Globtroter
Ale ruch!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojcyn » 27.06.2003 13:55

Przyszedł czerwiec i fajna ruchawka zaczęła się na cro.pl"i.
Pozdrowienia dla awszystkich wyjeżdżających. Ja jeszcze trochę muszę się męczyć w pracy, ale miło poczytać w wolnych chwilach. I pomarzyć... :D
leon1

Nieprzeczytany postnapisał(a) leon1 » 27.06.2003 14:31

...a ja cali czas tutaj siedzie.... i chcial bym na Mazury, do Ustki i wogule na pare innich ciekawich miejsc....
Wadzik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wadzik » 27.06.2003 16:09

to mnie zaskoczyłeś leona, mazury i nasze pomorze..........
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 27.06.2003 16:18

mazury to ja rozumiem ale nasze zimne morze :?: brrrrr
LEON1

Nieprzeczytany postnapisał(a) LEON1 » 27.06.2003 16:19

..BO JA SIEDZE W SPLICIE A MORZA I PLIWANIA MAM PO USZY ...JA TO MAM W PRACY..CZILY KAPIEM SIE W CIEPLIM MORZU SLUZBOWO I BADAM RYBKI
8)
sokool
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sokool » 27.06.2003 16:48

Ale w gruncie rzeczy polskie morze jest fajne. Wielkie piaszczyste plaże, lasek i wielkie fale. Fajnie popatrzeć, bo kąpać się to niezbyt wielka przyjemność:)
A w Chorwacji cieplutka czyściutka woda... Super.
Jeszcze tylko tydzień i jadę, już się nie mogę doczekać:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.06.2003 21:42

Leon, Ciebie nad to polskie morze to ciągna pewnie ...piekne polskie dziewczyny...i dlatego znudziły ci się te cholerne chorwackie rybki w ciepłym morzu cio :?: :?: :?:
pzdr :D
Sławek
piter604

Nieprzeczytany postnapisał(a) piter604 » 28.06.2003 05:32

Ja się cieszę że za tydzień jadę nad Adriatyk i nie będę oglądał tej syfiastej zatoki gdańskiej. A Leon rozmaża się nad naszym możem :?:
rysiek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek » 28.06.2003 08:26

[quote="leon1"]...a ja cali czas tutaj siedzie.... i chcial bym na Mazury, do Ustki i wogule na pare innich ciekawich miejsc....[/quote]

W te pare innych ciekawych miejsc to TEŻ bym chciał a to nie zawsze się udaje . Coś niesprawiedliwe to życie - rysiek
.-MeMpH!$-.
Podróżnik
nie no :(

Nieprzeczytany postnapisał(a) .-MeMpH!$-. » 04.07.2003 21:07

[b][size=18][color=red]OK Ok rozumiem ze to forum dyskusyjne o chorwacji i jej pieknach ale nie badzcie tacy i pogadajcie chociaz na jednym temacie o czym innym np. o grach komputerowych, komorkach, samochodach, internecie i o czyms kolwiek tylko zeby nie mialo zwiazku z chorwacja oks ??

narka papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa
;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d
;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p[/color][/size][/b]

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone