Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ale piękny mecz!!!

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tboy
Croentuzjasta
Ale piękny mecz!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 22.06.2006 20:57

Go Chorwacja GOL!!!!
muszą wygrać i stać ich na to... Srna jeszcze raz proszę!!!!
Odyseusz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Odyseusz » 22.06.2006 21:16

Ufff dobrze że bramkarz Kangurów chyba się czuje bardziej Chorwatem niż Australijczykiem hi hi :D
tboy
Croentuzjasta
Shit!

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 22.06.2006 21:52

Kibicowałem z całych sił, nie mam gardła.
Ale szkoda! Cóż z Japonią trzeba było wygrać.
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 22.06.2006 21:53

:cry:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 22.06.2006 22:23

a to ja napisał(a)::cry:

nie płacz bo już odjeżdżasz :wink:
jarek21
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarek21 » 22.06.2006 22:43

Być może bramkarz Kangurów chyba się czuje bardziej Chorwatem niż Australijczykiem, ale ten Stjepan Tomas, co to dwa razy ręką w polu karnym..., to się chyba Chorwatem nie bardzo czuje :)
blacha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blacha » 22.06.2006 22:58

fakt,mecz byl wspanialy..pogratulowac chorwatom druzyny chwatów!!
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 22.06.2006 23:02

[quote="blacha"]fakt,mecz byl wspanialy..pogratulowac chorwatom druzyny chwatów!![/quote

Wypadałoby porównać ten mecz, z zaangażowaniem polskich piłkarzy.
Dopiero, wtedy widać różnicę.
blacha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blacha » 22.06.2006 23:23

daisykf napisał(a):
blacha napisał(a):fakt,mecz byl wspanialy..pogratulowac chorwatom druzyny chwatów!![/quote

Wypadałoby porównać ten mecz, z zaangażowaniem polskich piłkarzy.
Dopiero, wtedy widać różnicę.

...bo ja wiem...to tak jakbys poronywal jadro atomowe z elektronami...jedno stoi w miejsu inne sie rusza ze HEJ!
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 23.06.2006 06:32

Odyseusz napisał(a):Ufff dobrze że bramkarz Kangurów chyba się czuje bardziej Chorwatem niż Australijczykiem hi hi :D

Odyseusz jak było na mundialu?
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 23.06.2006 08:26

sędziowanie meczu było fatalne, angol faworyzował australijczyków, bramka dla Australii była ze spalonego. no i te sceny z kartkami. Tragedia.
tyle błędów, w tak ważnym meczu i na tak prestiżowej imprezie WM2006. do przemyślenia.
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 24.06.2006 00:40

Jak dla mnie kalosz "sprawiedliwie" odwalał babole na korzyść jednych i drugich. Owszem druga dla Kangurów ze spalonego, karny dla Kangurów za zamiar dotknięcia piłki ręką (nie wprowadzony w życie), za to 2 ewidentne karne dla nich nie przyznane - najpierw za zapaśniczy chwyt a potem już za skuteczny wyskok ręką do szmacianki. Swoją drogą ten chłopina się zawziął żeby tą ręką sięgnąć :D
A 3 żółte kartki dla jednego to już osobna historia...
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 25.06.2006 13:19

zawodowiec napisał(a):Jak dla mnie kalosz "sprawiedliwie" odwalał babole na korzyść jednych i drugich.

http://mundial.wp.pl/kat,26683,wid,8365 ... omosc.html
Odyseusz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Odyseusz » 25.06.2006 13:37

Adam,K napisał(a):
Odyseusz napisał(a):Ufff dobrze że bramkarz Kangurów chyba się czuje bardziej Chorwatem niż Australijczykiem hi hi :D

Odyseusz jak było na mundialu?

Jeśli chodzi o sam Mundial (czyli oprawę, kibiców, atmosferę) to miodzio :D . Jestem stałym bywalcem boisk (a raczej boiska) pierwszoligowego, ale nie ma żadnego porównania z tym co się tam działo :) . I to mimo że stadion na który chodzę uznanawany jest za jeden z lepiej zorganizowanych jeśli chodzi o doping i oprawę 8) .
Kompletne szaleństwo, wszyscy kolorowi, uśmiechnięci, zero jakiejkolwiek agresji, mimo że piwo leje się strumieniami. Podobnie na trybunach, pełna "fraternizacja" :lol:
Natomiast co do meczów to wszyscy sami widzieli :( I tak się cieszę że byłem na meczu Polska-Niemcy, na którym to nasze Orły relatywnie chyba najwięcej zdrowia i siły zostawiły :?
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 25.06.2006 22:35

Odyseusz napisał(a):ale nie ma żadnego porównania z tym co się tam działo :) . I to mimo że stadion na który chodzę uznanawany jest za jeden z lepiej zorganizowanych jeśli chodzi o doping i oprawę 8) .
Kompletne szaleństwo, wszyscy kolorowi, uśmiechnięci, zero jakiejkolwiek agresji, mimo że piwo leje się strumieniami. Podobnie na trybunach, pełna "fraternizacja" :lol:

Miałem podobne spostrzeżenia po meczu Niemcy - Kostaryka.
Przede wszystkim ze na meczu można kupić piwo (szok!!!) a po meczu bawiło się całe Monachium, Niemcy z Kostarykańczykami, wielka fiesta po meczu aż do samego rana
życzę sobie i Wam wszystkim żebyśmy kiedyś osiągneli taki poziom kibicowania.
Fuck the violence!!!
Co do sędziowania, to właśnie na gorąco można ocenić poziom arbitrazu po meczu Portugalia - Holandia.
Ile jeszcze tego zobaczymy w tych mistrzostwach? Mam dosyć!!!
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko