Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Album foto

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maciogg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciogg » 28.09.2003 21:03

maciogg napisał(a):Właśnie wysłałem kilka fotek.
Zrobione SONY 3 mln. pix.

Pozdrawiam

Maciogg

No niestety Twoja skrzynka mi "odbiła" maila. Napisz proszę jak duże załączniki można wysłać.
Wadzik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wadzik » 28.09.2003 21:06

P.S: Ten gościu z rurką i w niebieskich kąpielówkach ze zdjęcia 25 wyglądał dokładnie jak mój mąż :wink: Też pływali razem z synem...[/quote]

ten własnie gosciu to ja 8) , ale chyba Twoim meżem nie jestem :D

pozdrawiam
wadziu
nalep
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nalep » 29.09.2003 06:49

maciogg napisał(a):
maciogg napisał(a):Właśnie wysłałem kilka fotek.
Zrobione SONY 3 mln. pix.

Pozdrawiam

Maciogg

No niestety Twoja skrzynka mi "odbiła" maila. Napisz proszę jak duże załączniki można wysłać.

Prawdopodobnie przez weekend skrzynka zapchała się!! A ja w tym czasie nie odbierałem poczty. Lub jest inny powód: Max rozmiar przesyłki= 5MB

Pozdrawiam!!
Ololo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ololo » 29.09.2003 14:14

Dlaczego mi nie otwiera się stronka ?
Też chcę pooglądać !
VaaldC4R

Nieprzeczytany postnapisał(a) VaaldC4R » 29.09.2003 16:12

Strona stworzona przez Nalepa otwiera się bez problemu,
natomiast serwis na którym umieściliśmy zdjęcia ja i Oksanka (pozdrawiam)
jest niestety dość chimeryczny.Raz się otworzy a trzy razy nie,
pomimo to kilku forumowiczom się to udało :D
Może zacznij od strony głównej?
Życzę miłych wrażeń z powrotu do Chorwacji (choćby tylko wirtualnego)

"Zaustavi se vjetre pita bi te nesto"
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 29.09.2003 18:19

Wadzik napisał(a):P.S: Ten gościu z rurką i w niebieskich kąpielówkach ze zdjęcia 25 wyglądał dokładnie jak mój mąż :wink: Też pływali razem z synem...

ten własnie gosciu to ja 8) , ale chyba Twoim meżem nie jestem :D

pozdrawiam
wadziu[/quote]

Wadziu!

Ale masz takie same kąpielówy :lol: :lol: :lol:
Rurki - jak to rurki , też podobne "modele".

Dzięki nim moi chłopcy wyłowili 50 kun na plaży w Dubrowniku ( nie licząc skarbów nie dających przeliczyć się na pieniądze :wink: )

Gdzie to było robione?
Pozdrawiam
Dorota
Wadzik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wadzik » 29.09.2003 18:23

w zatoczce w Breli .......................

pozdrawiam

wadziu
VaaldC4R

Nieprzeczytany postnapisał(a) VaaldC4R » 30.09.2003 13:55

Jareksz,widzę że wróciłeś ,i co?dołączysz z jakimś albumikiem.Pamiętam że na "Vigajnie"
miałeś już zrzucone 512 MB na CD,a z przyjemnością zobaczyłbym te same miejsca widziane
"innym spojrzeniem".
PS No w końcu wiem dlaczego tak kojarzyłem Twój nick,przecież jesteś autorem ostatniego postu
w moim wątku "Posłuchajmy dziś wieczorem...." :D no a popatrz ,o muzyce żeśmy nie pogadali. :(
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 30.09.2003 15:27

Witaj Vaald i pozdrawiam.Co do albumiku to może mnie zmobilizujesz, ale dostałem szoku oglądając Twoje fotki...bije z nich wysoka klasa, ja się muszę jeszcze dużo nauczyć. Nie wjechałem na Śv.Jure ....dotarłem do szlabanu, była mgła ,po zobaczeniu Twoich zdjęć nr.36i37 -w przyszłym roku nie odpuszczę.Wykorzystałem cenne uwagi o Cetinie nie płynąłem stateczkiem-pojechałem autkiem w górę rzeki aż mi się w chłodnicy zagotowało.Z Mirabelli mam podobne ujęcia tylko z moją żoną,która jest nieodzownym elementem moich zdjęć.Z ciekawostek byliśmy w śv. Nicole na koncercie vokal grup Klapa VR GORA młody zespół ale głosy przepiękne, oraz na utytułowanym kwartecie mandolinistów DA CAPO poziom dla zaawansowanych
pozdrowienia Jareksz
Wadzik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wadzik » 30.09.2003 16:04

[quote="VaaldC4R"]Jareksz,widzę że wróciłeś ,i co?dołączysz z jakimś albumikiem.Pamiętam że na "Vigajnie"

byliscie w Viganj??

w jakim terminie?
moze jakies zdjecia?
jak Wam sie podobało ........?
ja byłem od 28 lipca do 11 sierpnia
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 30.09.2003 17:35

Vaald C4R napisał(a):Podobno "jeden obraz mówi więcej niż tysiąc słów".Umieściłem więc kilka widoczków w albumie http://www.album.com.pl/album.php?id=2672
Temat: Baska Voda,Makarska,Omis itp.Może jeszcze ktoś zechce założyć taki album,mielibyśmy wtedy w jednym miejscu taki "foto-przegląd".Sądząc po dyskusji o cyfrakach mogłoby takich albumów powstać kilkanaście.

Za oknem pada a na ekranie komputera....Twoja Chorwacja.
Ciepła i błękitna.
Wcześniej ten adres przeoczyłam.
Cudne.

Pozdrawiam
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 30.09.2003 18:36

Witaj Wadzik
Małe nieporozumienie dla nas to nazwa statku, a dla Ciebie nazwa miejscowości.Byłem niedaleko w Orebicu dwa lata temu, płynąc promem na Korcule.

VaaldC4R

podaj mi na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl swój adres to prześlę Tobie pocztą zdjęcia w pełnej rozdzielczości na płytce.Podaj jakiś szczegół żebym był pewien Twojego adresu.

Jareksz
VaaldC4R

Nieprzeczytany postnapisał(a) VaaldC4R » 30.09.2003 20:31

Hvala lijepa ,Jareksz.Poszło na priv
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 30.09.2003 22:52

[/b]VaaldB
Serdeczne dzięki - filmik jest super. Ja szykuję zdjęcia na odbitki dla żony gdyż lubi leżąc w łóżku oglądać. Mam nawet parkę w granatowej i czarnej koszulce na rufie....

Tyle na dzisiaj pozdrowienia Jareksz
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 09.10.2003 20:13

Witaj Vaald

Przesyłka sprawiła nam olbrzymią przyjemność. Zdjęcia obejrzeliśmy wielokrotnie. Rozbawiła nas głowa w skale, a większość posłuży jako materiał dydaktyczny do dalszych naszych działań. Sam próbowałem sformatować i co ciekawe prawie te same ujęcia.W późniejszym terminie mam zamiar coś stworzyć i albumik z innymi jeszcze zdjęciami pojawi się na forum.
Video obudziło nasze wspomnienia z zeszłorocznego pobytu w Trogirze.Muzyka-strzał w dziesiątkę to za mało!!!CD kręci się non-stop. Działa na nas jak balsam.

pozdrowienia Jareksz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko