Re: A Propos pojemnosci strony ze zdjeciami...
napisał(a) Piotr Lutynski » 19.02.2004 13:57
espeso napisał(a):Naprawdę nikt nie ma zdania na ten temat... i nie chcialby doskonalej strony z galeriami zdjec forumowiczów w b dobrej jakosci???
Piotr
osobiście jestem kompletnie szurnięta na punkcie zdjęć
różnego rodzaju-obawiam się że to się nawet w nałóg przerodziło
ta stronka suuuuuuper
jeśli chodzi o galerie i takie tam to nistety nie kumam jeszcze i nawet nie bardzo wiem jak zmniejszać zdjęcia ALE SIE DOWIEM tu byłaby fajna galeria
[/quote]
Ja tez jestem szurniety na punkcie zdjec... zwlaszcza z wakacjiw Chorwacji.... a na stronie
www.pbase.com zdjecia umieszcza sie w pelnej rodzielczosci i to dopiero ogladajacy wybiera opcje wielkosci zdjec... dzieki temu strona wczytuje sie szybko ale i mozna sobie sciagnac zdjeia w pelnej rozdzielczosci na dysk... przyklad: obejrz moje rozne zdjecia
www.pbase.com/lutek
Ja wykupilem opcje 200MB i mnie to kosztuje ok. 160PLN... mozna dokupic nawet 1GB... (chyba 250$)... ale gdyby zrobic jakas "zrzutke" to byloby wspaniale miesce dla forumowiczow!
Powstala strona ze zdjeciami forumowiczow ale ze wzgledu na malosc miesca jakosc zdjec ze wzgledu na zmniejszanie jakosci i kompresje jest fatalna.
PS: te z Chrwacji byly robione kamera cyfrowa.. a te pozniejsz juz normalna cyfrowka.
Pozdrawiam: Piotr