Sorki ale cos sie pomieszalo w temacie Album foto i nie widac mojego posta. Zamieszczam go tutaj.
Czesc. Na stronie www.akant.pnet.pl/cro zamiescilem kilka zdjec z mojego pierwszego pobytu w cro. Bylo to w tym roku. Zdjecia sa z Makarskiej, Splitu (te w nocy), Dubrownika i Plitvic. Jest tez 6 panoramek.
Od razu chcialbym uprzedzic ze zdjeca te sa umieszczone po kolezensku na stronie kolegi i niedlugo bede je musial skasowac. Zapraszam wiec do ogladani puki jeszcze sa.
Zdjecia wykonalem Canonem IXUS 300 2,1Mpix. Kilka jest tez z Powershota A70. Zdjecia sa w oryginalnym formacie wiec moge sie dlugo wgrywac. Jak znajde czas to przerobie zdjecia i przesle na stronke kolegi ktory zajmuje sie tym albumem tutaj na forum. Ale to jak znajde czas.
Zdjecia nocne troche mi nie wyszly bo byly robione w trybie nocnym a ja wlasciwie pierwszy raz sie bawilem cyfrakiem wiec sami rozumiecie.
Na 10 dniowym pobycie walnolem ponad 600 zdjec a ostalo mi sie troche ponad 500. I tu wlasnie lezy przewaga cyfrakow. Tak mi sie przynajmniej wydaje bo mozna trzaskac ile sie da a wywolac tylko te ktore sa dla nas najlepsze.
Zapraszam do ogladniecia i czekam na Wasze opinie.
P.S. Mam jeszcze Rakije