MRK napisał(a):Bez takich tekstów mi proszę tutaj!!!! Prosze napierać, ile tylko starczy czasu i sił .
Niech Ci będzie - sformułuję inaczej: moje moce przerobowe też mają swoje granice.
Pozdrawiam,
Wojtek
greenrs napisał(a):
A już chciałem zapytać - gdzie te bunkry?
greenrs napisał(a):Dlaczego w cytatach pokazują się tylko numery zdjęć
typ napisał(a):Przy okazji pytanie - z tego co nam w tym roku mówili miejscowi to prom Komani - Fierze już nie przewozi samochodów. Na Twoim zdjęciu widzę samochody. Kiedy tam byłeś? Albo przeoczyłem albo nie napisałeś daty .
typ napisał(a):Podobno tak. Jest autostrada i nikt pewnie nie pływał już promem tylko wszyscy autostradą....
typ napisał(a):Zresztą widziałem jakąś tegoroczną relację i chyba z niej też to wynikało, że kursuje mały prom i nie zabiera już samochodów...
Franz napisał(a):typ napisał(a):Podobno tak. Jest autostrada i nikt pewnie nie pływał już promem tylko wszyscy autostradą....
Tyle, że od autostrady do Fierze jest jeszcze dłuuuuga i kręta droga.
Franz napisał(a):typ napisał(a):Zresztą widziałem jakąś tegoroczną relację i chyba z niej też to wynikało, że kursuje mały prom i nie zabiera już samochodów...
Tiaaa... może jakieś inne względy zadecydowały...
Pozdrawiam,
Wojtek
croart napisał(a):Prom, na odcinku Komani -Fierze rzeczywiście czasem nie kursuje - spotkałem się z interpretacją że wpływa na to poziom wody.
croart napisał(a):
Nie piszą że z powodu autostrady, ale jednak...