tompie68 napisał(a):Jakoś nie mogę nawet jak się nie wiem jak wytężę. Od razu takie malowidło mi się kruszy w wyobraźni.
I to już przy próbie zdejmowania ze ściany.
Pozdrawiam,
Wojtek
tompie68 napisał(a):To nieźle sobie pokręciłeś. Ale faktycznie w niektórych miejscach oznakowanie pozostawia wiele do życzenia. Mnie kilka razy GPS "uratował życie". Używam Auto Mapy bo inne tych terenów praktycznie nie mają.
Franz napisał(a):Już od kilku lat noszę się z zamiarem zakupu nawigacji,
Piotrek Byrdziak napisał(a):Ja od 2 lat jeżdżę z nawigacją ale ciągle się coś w niej psuje.
Pozostaje mapa i uprzejmośc tubylców
MWN napisał(a):Bez nawigacji nie miał bym się kogo spytać...
tompie68 napisał(a):Auto Mapa ma chyba najbardziej dokładną mapę tych terenów czyli Bałkanów i Albanii. Ja także jechałem trasą od Rijeki do jeziora Szkoderskiego i dalej wzdłuż do granicy albańskiej i bez nawigacji bym za daleko nie ujechał. A w ogóle to jak jechałem w nocy od Belgradu do granicy MNE to bez nawigacji bym nie wiedział w którym kierunku się poruszać.
Franz napisał(a):Tyle jeszcze, że do przyjrzenia się wskazaniom automapy, musiałbym wkładać okulary i zaraz je ściągać, żeby patrzeć na drogę.
tompie68 napisał(a):Mam to samo ale miły głos Krzysztofa Hołowczyca powie Ci jak masz jechać.