Zamieszczę jeszcze kilka tuneli z tej trasy - mimo, iż w trakcie jazdy ciężko ustawić prawidłowe światło. Ale co tu ukrywać - lubię tunele, a zwłaszcza ich wyloty.
piotrf napisał(a):Przyznam się bez bicia , że też bardzo lubię tunele , szczególnie te mniej "ucywilizowane", o poszarpanych , surowych ścianach i wylotach . Piękne są
piotrf napisał(a):Przyznam się bez bicia , że też bardzo lubię tunele , szczególnie te mniej "ucywilizowane", o poszarpanych , surowych ścianach i wylotach . Piękne są
tompie68 napisał(a):A szczególnie długie mające zakręt, w które wjeżdża się w kompletną ciemność i widać te nieobrobione ściany tylko w reflektorach.
Franz napisał(a):I nagle reflektory samochodu z przeciwka, a miejsca na mijankę nie ma
tompie68 napisał(a):Piotrek Byrdziak napisał(a):Miejscowi jeżdżą raczej środkiem tunelu.
Miejscowi na ogół jeżdżą jak chcą. Miałem kilka takich sytuacji mrożących krew na górnym tarasie objazdu jeziora Szkoderskiego.
KarKoz napisał(a):Jeżeli chodzi o Kanion Pivy to ja nie mogłem kierować... szczęka opadła mi na kolana
Franz napisał(a):To nie był mój pierwszy przejazd, a i tak ślepia mi latały naokoło głowy.
Piotrek Byrdziak napisał(a):A co ja mam powiedziec jak jechałem w zeszłym roku pierwszy raz(tylko ja prowadzę)
co 1 km.po prostu był przymusowy postój