Renatka66 napisał(a):Niebieska, zielona, krystalicznie czysta,ale do kąpieli tylko dla morsów
My tylko podziwialiśmy.
Witaj Renatko w albańskim wątku.
Pozdrawiam,
Wojtek
korbaczik napisał(a):Czy to jest w górach, że ta woda jest taka zimna?
Interseal. napisał(a):Oko to typowe wywierzysko z temperaturą zbliżoną do temeratur panujących w jaskiniach.
Franz napisał(a):Witaj Renatko w albańskim wątku.
Pozdrawiam,
Wojtek
Renatka66 napisał(a):Jestem nie tylko w tym wątku. Śledzę na ogół wszystkie Twoje europejskie relację,czyli jestem tam gdzie można dojechać samochodem.
Pisz. Ja zawsze czytam, tylko cichutko.
Renatka66 napisał(a):Mi, udało się ustrzelić ( wyłącznie aparatem) w Hiszpanii takiego ptaszka.
Renatka66 napisał(a)::oops: Ojej. To powyższe zdjęcie oczywiście miało być w Twojej relacji z Hiszpanii, w zapytaniu o ostatnie zdjęcie z ptakami.
Ale tu mi się wkleiło . To chyba przez tytuł "...z synami orłów"
Franz napisał(a):Renatka66 napisał(a):Jestem nie tylko w tym wątku. Śledzę na ogół wszystkie Twoje europejskie relację,czyli jestem tam gdzie można dojechać samochodem.
Pisz. Ja zawsze czytam, tylko cichutko.
Dziękuję za Twoje miłe słowa.
Przyzwyczaiłem się już, że mało kto decyduje się na wpis w moich wątkach, a więcej ludzi przysyła mi zapytania mailem.
Będę w miarę dostępnego czasu kontynuował relacje.Renatka66 napisał(a):Mi, udało się ustrzelić ( wyłącznie aparatem) w Hiszpanii takiego ptaszka.
Pięknie!
A wiesz, że mnie udało się ustrzelić obiektywem znacznie rzadziej spotykanego sępa kasztanowatego?
Pozdrawiam,
Wojtek
elfik99 napisał(a):A kto to jest Abantos???