elfik99 napisał(a):Ciekawa jestem które???
Największe wrażenie na mnie wywarły muzeum w Kairze oraz w Meksyku.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Może do dziadka też sie zacznę po imieniu zwracać......
Nie wiem, jaką nomenklaturę w rodzinie stosujecie, ale przypuszczam, że nie zwracasz się per "panie dziadku"...
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Może do dziadka też sie zacznę po imieniu zwracać......
Nie wiem, jaką nomenklaturę w rodzinie stosujecie, ale przypuszczam, że nie zwracasz się per "panie dziadku"...
Pozdrawiam,
Wojtek
korbaczik napisał(a):Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Może do dziadka też sie zacznę po imieniu zwracać......
Pozdrawiam,
Wojtek
elfik99 napisał(a):korbaczik napisał(a):Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Może do dziadka też sie zacznę po imieniu zwracać......
Pozdrawiam,
Wojtek
To by było niezłe. [/quote
Możesz mi mówić: pani Elżbieto.....
]
korbaczik napisał(a):elfik99 napisał(a):korbaczik napisał(a):Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Może do dziadka też sie zacznę po imieniu zwracać......
Pozdrawiam,
Wojtek
To by było niezłe. [/quote
Możesz mi mówić: pani Elżbieto.....
]
Pani Elżbieto, ciasto było niezłe.