Kąpałeś się? Bo ja wskoczyłem Fajnie, że Ci się Albania tak podobała bo w sumie paru z Nas Cię namawiało
P.S Z kim jechałeś i dokładnie ile Cię to kosztowało za osobę?
Pozdrawiam!
piter83pl napisał(a):Kąpałeś się? Bo ja wskoczyłem Fajnie, że Ci się Albania tak podobała bo w sumie paru z Nas Cię namawiało
P.S Z kim jechałeś i dokładnie ile Cię to kosztowało za osobę?
Pozdrawiam!
artur77 napisał(a):Kejter napisał(a):Trzeba będzie pomyśleć w przyszłym roku o wyjeździe jak tak tanio
Popieram, za 2-3-4 lata turystyka rozwinie się w pełni i ceny też wywindują w górę
Kejter napisał(a):artur77 napisał(a):Kejter napisał(a):Trzeba będzie pomyśleć w przyszłym roku o wyjeździe jak tak tanio
Popieram, za 2-3-4 lata turystyka rozwinie się w pełni i ceny też wywindują w górę
Gdzieś z Wielkopolski wyjeżdżaliście ? Bo widzę że w "skąd" wpisane WLKP
mireks napisał(a):Ciekawa ta Albania,rozumiem że żywiliście się sami.
A jak tam z produktami w sklepach,nie ma problemu,jak traktują turystów w knajpach.
espeso napisał(a):Witam
może powinnam poczekać do końca relacji ale jesteś jedyną osobą na forum (... chyba...) która może miec najświerzsze wiadomosci
czy są bankomaty i czy ni ema problemów z wybraniem kasy?
czy w sklepach można płacić kartą ( o stacje benzynowe nie pytam ... chociaż może wiesz?)
wybieramy się w sierpniu w zasadzie już odliczam dni i wciąz nie wiem czy wszystko brac w euro? czy karta też się przyda?
czy kantor będzie łatwo znaleźć?
uf no i jak ja się z nimi dogadam... ale to chyba cały smaczek dalekich podróży
super zdjęcia , czekam na więcej
piotrmks napisał(a):Może nie być drog ale bankomaty w cywilizowanej Europie to standard.
Proponuję załozyc, ze sa wszędzie. Z reguły plują gotówka po wsadzeniu kart ktoregos z polskojezycznych banków. W moim przypadku nie chciały tylko współpracować z karta banku spółdzielczego z Pcimia Dolnego.
Albania to jeden z najmniej w tej chwili skazonych socjalizmem krajow w Jewropie. Ludek kombinuje jak moze bo wie, ze pracą ludzie się bogacą. Teraz na topie są u nich sklepy meblowe. Wzdluz drogi Szkodra-Tirana bedzie ich ze sto.
Natomiast rozczarowały mnie bunkry. A wlasciwie ich ilosc. Wiecej to ja mam bunkrów linii Mołotowa nad Bugiem.