Witam,
zapraszam na moją stronę z relacją z pobytu w Albanii i zdjęciami:
http://www.glombiowski.com
Gdyby ktoś miał jakieś konkretne pytania na temat tego kraju, to służę pomocą.
pozdrawiam
Kacper1978 napisał(a):Witam.serdecznie
Jeżeli chodzi o.Albanie to mogę śmiało powoidzieć ze na miejscu nie jest tak tanio jak ludzie pisza
Za obiad dla mojej 5 osobowej rodziny w tym 3 dzieci,płaciłem minimalnie 5100 Lekow
1000 lekow to ok 35zl
2 rybki
sałatka grecka
frytki
piwko
4 cole
2 mięska z frytkami
Porcje dla dzieci duże dla.dorosłych takie sobie
Najtansza rybka 1200lekow
Zupa rybna 300 lekow
Kacper1978 napisał(a):Witam.serdecznie
Jeżeli chodzi o.Albanie to mogę śmiało powoidzieć ze na miejscu nie jest tak tanio jak ludzie pisza
Za obiad dla mojej 5 osobowej rodziny w tym 3 dzieci,płaciłem minimalnie 5100 Lekow
1000 lekow to ok 35zl
2 rybki
sałatka grecka
frytki
piwko
4 cole
2 mięska z frytkami
Zupa rybna 300 lekow
Kacper1978 napisał(a):Jeżeli chodzi o.Albanie to mogę śmiało powoidzieć ze na miejscu nie jest tak tanio jak ludzie pisza
1000 lekow to ok 35zl
JurekM73 napisał(a):Kacper1978 napisał(a):Witam.serdecznie
1000 lekow to ok 35zl
2 rybki
sałatka grecka
frytki
piwko
4 cole
2 mięska z frytkami
Zupa rybna 300 lekow
Gdzie tak drogo płaciliście za rybę ???
piekara114 napisał(a):Kacper1978 napisał(a):Jeżeli chodzi o.Albanie to mogę śmiało powoidzieć ze na miejscu nie jest tak tanio jak ludzie pisza
1000 lekow to ok 35zl
Czyli obiad dla 5 osób to ok. 180 zł. To raczej drogo nie jest. W Chorwacji za obiad dla 3 osób (2+1) to płaci się ok. 150 zł.
dabecja napisał(a):http://akacjaemi.blogspot.com/2016/09/albania.html#more
Tak dla ciekawości to jeśli ktoś jest chętny niech zobaczy co ciekawi dzieci .Blog mojej córki.Coś tam zapamiętała z pobytu
Zwierzatka.