napisał(a) DarCro » 04.02.2014 17:16
Franz napisał(a):Ładna ta Lengarica. Szkoda, ze mokra...
Oba tegoroczne wąwozy w Albanii takie. Trudno mieć do rzek pretensje...
darek1 napisał(a):Fajna na pierwszy rzut oka relacja. Jeszcze jej nie przeczytałem i nie obejrzałem. Zrobię to w tym tygodniu.
Mam nadzieję, że po drugim rzucie nie zmienisz zdania.
K2 napisał(a):DarCro napisał(a):(To może przerwa, aby każdy mógł się zastanowić, co by zrobił w tej sytuacji…
)
Przy założeniu, że przyjechała spragniona miłosci para, to chyba trzeba przeczekać.
Można też pokibicować.
MARK1 napisał(a):Wspieram Was
Wsparcia nigdy dosyć.
kulka53 napisał(a):DarCro napisał(a):ja nie dopytałem się czy śniadanie jest w tych 40 euro. Kiedy zaproponowali 50 euro zamiast początkowych 60 euro, ustąpiłem.
Targowanie, nowocześniej kompromisem zwane, to cenna sztuka
Ja tam się nie tyle targowałem, co chciałem, aby mi złość zeszła za takie postawienie sprawy.
kulka53 napisał(a):Takie sytuacje że nagle wieczorem albo nawet w środku nocy ktoś przyjeżdża w pobliże w sobie tylko znanym celu zdarzają się wcale nie tak rzadko. Dlatego staramy się wybierać takie okolice, żeby to prawdopodobieństwo zmniejszyć, ale ogólnie i tak jesteśmy już przyzwyczajeni że coś takiego zawsze może się zdarzyć.
W tej sytuacji odwróciłbym się na drugi bok...
Trochę inaczej odbierałbym to na plaży w Grecji, gdzie faktycznie amatorów różnych, hmm, sportów, może być sporo. A tu takie miejsce z daleka od wszystkiego i jeszcze ta godzina przyjazdu i nienaturalne zachowanie, plus klimat tego miejsca…
longtom napisał(a):pzdr
pzdr
te kiero napisał(a):ta Albania Twoim okiem to taka niezwykła, piękna nieznajoma
Aż tak zaniedbanej nieznajomej, to wolałbym u swojego boku nie mieć.
te kiero napisał(a):drogi formowane na bieżąco, jakby specjalnie dla Was
Z niektórymi trochę nie zdążyli.
Ale faktycznie na naszych oczach dużo się budowało.
te kiero napisał(a):DarCro napisał(a):Nagle od strony parkingu dociera do nas głos Polaka, który w wulgarny sposób miesza z błotem swoją żonę. Nie wiemy dokładnie za co, ale o dziwo kobieta nie reaguje
miałem bardzo podobną sytuację w Breli, żal mi się zrobiło żony i dzieci, bo to był dla nich początek urlopu
Matka Polka dużo zniesie.