Przysiądę się i poodglądam...
Korci mnie Albania i gdyby nie ta odległość...
Gio_09 napisał(a):Przysiądę się i poodglądam...
Korci mnie Albania i gdyby nie ta odległość...
Sol-Wagon napisał(a):Nieocenione w zorganizowaniu relacji okazało się "nasze" forum, niektóre z relacji, niektóre z wątków, prywatna korespondencja z niektórymi z was oraz strona internetowa:
http://pl.tripadvisor.com/Attractions-g ... bania.html
Jeżeli ktoś nie zna jeszcze, to promuję relacje kolegi KOL:
grecja-przez-albanie-i-nie-tylko-raz-jeszcze-2011-i-2012-t32480.html?hilit=kol
p.s. można dostać "szajby" ile tego jest:)
Jeżeli chodzi o ostateczną decyzję w zakresie jakości dróg to bardzo pomocna okazała się relacja z jazdy kolegi erde:
albania-relacja-z-jazdy-t46034.html
Nie chciałbym pominąć kogoś ale szczególne podziękowania składam dla:
- KOL; dzięki niemu zobaczyłem: punkt widokowy Oxia; przejazd widokową drogą przez Korce-Erseke-Permet; wykorzystałem nocleg w Lin oraz Himare;
- przepioor; dzięki niemu drogę powrotną wybrałem przez Grecję i świetną drogę do przejścia Qafe Bote-Sagiada; dodatkowo starał się pomóc w zorganizowaniu noclegu;
- mijagi / alutka9 / Karczu, tj. osoby udzielające się w wątku: „Polisa ubezpieczeniowa 2014”, których to posty pomogły w wyborze ubezpieczenia assistance;
- typ / balkanyrudej; którzy utwierdzili w przekonaniu, by po sezonie jechać na główne "autostradowe" przejście graniczne Węgry-Serbia;
marosmaro napisał(a):Witaj Sol-Wagon. Jak dla mnie to fajny początek bardzo ciekawe rozpoczęcie relacji. Aż się chce czekać co będzie dalej. Więc czekam na cd pozdrowionka