Sol-Wagon napisał(a):nr 3 kupiony zaś na Krymie:)
Jak było na Krymie? Pomijając całą politykę, a skupiając się jedynie na wartościach poznawczych i turystycznych, warto? Myślałem o tym, żeby tam uderzyć kiedyś.
Sol-Wagon napisał(a):nr 3 kupiony zaś na Krymie:)
Sol-Wagon napisał(a):bardzo warto, tak samo jak do Albanii...
może zrobię kiedyś "zdjęciową" przynajmniej relację...
Sol-Wagon napisał(a):do tego na prawdę wielonarodowe towarzystwo...wypatrzyłem rejestracje: A, F, L, H, SRB i D...
Sol-Wagon napisał(a):pobawmy się teraz:)
dziesięć pierwszych osób niech wybierze najlepszą, najładniejszą szatę...
1.
Mikeee napisał(a):Sol-Wagon napisał(a):bardzo warto, tak samo jak do Albanii...
może zrobię kiedyś "zdjęciową" przynajmniej relację...
W Albanii byłem w zeszłym roku. Krym mnie intryguje mimo, ze już ruski. Liczę zatem na relacje z Krymu
te kiero napisał(a):Sol-Wagon napisał(a):do tego na prawdę wielonarodowe towarzystwo...wypatrzyłem rejestracje: A, F, L, H, SRB i D...
zachodnie rejestracje zwykle spotykamy na większości granic i stacji w kierunku płn-zach jadąc od południa, w tamtym rejonie wielu turków wraca ze swego krajuSol-Wagon napisał(a):pobawmy się teraz:)
dziesięć pierwszych osób niech wybierze najlepszą, najładniejszą szatę...
1.
zdecydowanie, gdyż wygląda jakby była ręcznie malowana
Sol-Wagon napisał(a):te kiero napisał(a):Sol-Wagon napisał(a):Na przejściu granicznym z Macedonii do Serbii kolejka na 3 pasach na godzinę czekania...:/
celnik narodowości macedońskiej zainteresowany jest ilością przewożonego alkoholu, ale na moją odpowiedź że mam tylko piwo i 1 mały likier z uśmiechem i pochwałą VERY GOOD każe jechać dalej...
oj to dobrze wiedzieć, bo my zwykle wracamy z solidnymi zapasami
czyli dało radę pokonać tę trasę powrotną tylko z 1 noclegiem, nie pamiętam czy pisałeś że miałeś zmiennika?
ta granica to nic, gorzej jest na serbsko-węgierskiej, normalna kontrola bagażnika faceta w rękawiczkach...
lepiej więc skłamać ile się ma, a w razie czego udawać że się zapomniało...