Z napisał(a):To ostatnie zdjęcie to prom który był w programie TOP GEAR jak się goście do Albanii wybrali i przeprawiali się nim trzema autami za 500.000 funtów w tym jedną zastawą
p28piotr napisał(a):Ja tez zostałem zarażony Albanią
czekam na dalszy ciąg
adam155 napisał(a):Ehh te widoki ale napawam się tą Albanią której nie znam bo byłem w północnej części ale południe jest cudne, przeczytałem już kilka relacji miedzy innymi z południa europy ( Grecja, Albania) ostatnią kolegi KOL -a i powiem że te widoki w połączeniu z fajną ceną to może być ostra rywalizacja z CRO. Super relacja, super widoki, fajnie że wklejasz dużo fotek i to jakiej jakości - pozazdrościć , pisz i wklejaj czekamy na więcej pozdrawiam Adam
kasiula_4 napisał(a):Rewelacja!
Niech ja tylko namówię ekipę i na wakacje do Albanii!
Po te wszystkie "zdjęcia w pamięci" Też takie chcę:P
Czekam i ja na ciąg dalszy... Mnie już "kupiłeś"
mirass napisał(a):Super fotki! relacja bardzo fajna i potrzebna dla tych co się wybierają.U mnie ekipa już jest wyjazd 7 lipca udamy się twoim tropem-pozdrowienia
jan_s1 napisał(a):Ładna ta Twoja Albania, tym bardziej, że natrzaskałeś fotek niesamowite ilości. Dla kogoś, kto tam nie był, daje to jakiś obraz tego pięknego kraju.
pelkin1971 napisał(a):Z napisał(a):To ostatnie zdjęcie to prom który był w programie TOP GEAR jak się goście do Albanii wybrali i przeprawiali się nim trzema autami za 500.000 funtów w tym jedną zastawą
Widziałem ten odcinek
A we wrześniu przeprawiałem się tym promem
am1974 napisał(a):andrzej.k napisał(a):Zdiecia pierwsza klasa
klimaty bardzo podobne do CRO
a bunkry w CRO występują...?
janniko napisał(a):A dziś jest to jeden z nielicznych krajów, gdzie przeprowadzono prawdziwą, a zarazem bezkrwawą, dekumonizację. Jedyną "karę" za wyczyny kacyków komunistycznych było całkowite pozbawienie ich możliwości pełnienia jakichkolwiek funkcji kierowniczych i konfiskata mienia. Dziś większość z tych byłych możnowładców egzystuje marnie na marnych emeryturkach, a kto mógł to coś tam ukradł i uciekł. Nikogo nie sadzali, nikogo nie musieli zabijać i żadnych układów z post-komunistami!
janniko napisał(a):Spędziliśmy 3 lata temu cudowny tydzień w Borsh (to na północ od Serande) i do dziś wspominam te wakacje z łezką w oku.
To niesamowity kraj i wspaniali gościnni ludzie. Mam nadzieję, że cywilizacja ich nie zniszczy.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe