Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Albania (Ksamil, Sarande, Butrint, Himare) + Korfu (2011)

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
marwyk
Croentuzjasta
Re: Albania (Ksamil, Sarande, Butrint, Himare) + Korfu (2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwyk » 17.10.2015 07:31

Dokładnie fajnie się czyta i jest odpowiednia ilość zdjęć. Jakbyś w zimie nie miał co robić to fajnie by to było tu przenieść na forum
Podróżnik z Pcimia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Podróżnik z Pcimia » 20.10.2015 10:11

Dziękuję Wam za miłe słowa o relacji z wyprawy. Ja niestety linku nie mogę zamieścić bo jestem nowy. Myślę że nadrobię zaległości. Pozdrawiam Was. Marek.
JurekM73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JurekM73 » 20.10.2015 10:24

Podróżnik z Pcimia napisał(a):Dziękuję Wam za miłe słowa o relacji z wyprawy. Ja niestety linku nie mogę zamieścić bo jestem nowy. Myślę że nadrobię zaległości. Pozdrawiam Was. Marek.

Linku nie zamieszczaj, chyba że wcześniej dostaniesz oficjalną zgodę od admina -ja jak zamieściłem link do forum albańckiego to mnie wywalili bez żadnego sotrzeżenia - taka " chorwacka gościnność"
marwyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwyk » 22.10.2015 09:53

A to nie wiedziałem że na Cro nie wolno o Albanii pisać? Zwyczaje w Chorwacji się zmieniają to i na forum widocznie też
JurekM73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JurekM73 » 22.10.2015 10:07

Pisać możesz, tylko jak zamiescisz jakiś link lubadres strony to zostaniesz napietnowqny
marwyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwyk » 22.10.2015 10:10

Czyli boja się konkurencyjnego forum.
marcin1978
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin1978 » 22.10.2015 18:23

Witam wszystkich moźe cie pomóc w kwestii jakiś linków do jakiś fajnych kwater prywatnych. Apartamentów lub hoteli za rozsądną cenę. Od dłuźszą go czasu serwuje po booking, tripadwisorze itd. I tam bardziej hotele na grubszy portfel a nie dla 2+1. Moźe macie jakieś namuary bo saki tam byliście i polecicie coś. Z góry dziękuję za pomoc. Wybieram się w 2016r okolice lipca
JurekM73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JurekM73 » 22.10.2015 19:27

marcin1978 napisał(a):Witam wszystkich moźe cie pomóc w kwestii jakiś linków do jakiś fajnych kwater prywatnych. Apartamentów lub hoteli za rozsądną cenę. Od dłuźszą go czasu serwuje po booking, tripadwisorze itd. I tam bardziej hotele na grubszy portfel a nie dla 2+1. Moźe macie jakieś namuary bo saki tam byliście i polecicie coś. Z góry dziękuję za pomoc. Wybieram się w 2016r okolice lipca

No niestety AL to nie Cro i nie ma tam jeszcze takiej "infrastruktury internetowej" kwater.
Poszukaj jeszcze na airbnb.pl i to prakcznie wszytko. Ja przred pierwszym wyjazdem też sporo szukałem, ale najwiećej jest na booking - w przeciągu miesiąca przybyło 300 % wiećej miejsc - podejżewam, żę bedzie to się rozrastać.
Jeszcze jedno, napisałeś hotele na grubszy portfel a nie dla 2+1 - nie zgodzę sie z Tobą.
Nie spodziewajcie się, że znajdziecie coś rozsądnego za 5-10 € od łepka. OK znajdzecie ale nie miejcie później pretensji, że zamiast normalnego prysznica macie kran i miskę, albo do kwatey 500 m.
Albania jest tańsza niż MNE i o wiel tańsza niż Cro (zwłaszcza jedzienie i picie) ale nie jest tam zupełna taniocha.
Powiem więćej, podejżewam, że z roku na rok będzie coraz drożej
marcin1978
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin1978 » 23.10.2015 15:37

Spoko zdaje się sprawę i szukam tak między 1500-2000 za 10 nocy. Spoko znam realia 2 lata temu chorwacja w tym roku bułgaria i osobiście polecam oczywiście autem bo po lotach do Egiptu i Tunezji i zamknięciu w hotelach i przy basenie to średnio mnie to rajcowalo. Lubię coś po drodze zobaxzyć
marwyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwyk » 23.10.2015 15:52

To na miejscu bez najmniejszego problemu znajdziesz w tej cenie. Ceny są różne o 100%, ja chciałrm przez facebooka rezerwowac i nikt nie chciał poniżej 50 euro zejść - na miejscu znalazłem kilka które mi odpowiadały jesli chodzi o połozenie i komfort - w cenie 25 do 45 euro. Wybrałem za 30 euro z czego gość jak usłyszał że zostaje na 10 nocy to sam opuścił do 25. Wiec zostałem na 12. Nie wolno się zrażać.
JurekM73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JurekM73 » 23.10.2015 16:04

Wszystko zależy w jakiej miejscowosci i jakiej odległości od morza, czy ze śniadaniami czy bez. Jak napisał poprzednik w tej cenie spokojnie coś znajdziesz.
Musisz tylko dobrze wybrać miejsce, bo na zdjęciach w necie nie zaawsze wszytko pokazują jaką jest okolica, a Street view a AL nie ma, a średnio się wypoczywa naj Masz bałagan pod oknem
Sol-Wagon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sol-Wagon » 23.10.2015 18:18

no i zależy pewnie czy lipiec-sierpień, czy koniec września...gdzie jeszcze jest do 28 stopni...ale woda już nie za ciepła...
JurekM73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JurekM73 » 23.10.2015 19:24

Sol-Wagon napisał(a):no i zależy pewnie czy lipiec-sierpień, czy koniec września...gdzie jeszcze jest do 28 stopni...ale woda już nie za ciepła...

Tys prowda :-)
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 09.05.2016 13:23

Był ktoś na koniec września w Ksamil ?
Interesuje mnie czy woda była na tyle ciepła i jakie temperatury na zewnątrz.
Czy było coś otwarte w mieście ( sklepy knajpki )
Sol-Wagon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sol-Wagon » 14.05.2016 22:07

temp powietrza do 28 stopni...woda jak dla mnie chłodnawa...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Albania (Ksamil, Sarande, Butrint, Himare) + Korfu (2011) - strona 31
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies