katja_24 napisał(a):
A byłeś może w okolicach Mavrova? Konkretnie chodzi mi o Korab i Medenicę.
tam niestety nie, choc może w okolicach Mavrova będę w tym roku
mirass napisał(a):Witam!
Wczoraj dotarłem do Sarandy ale dzisiaj dopiero się rozejrzę dokładnie,z noclegami w ciemno jak na razie nie ma problemu stoją z ofertami noclegów,ludzi mało co do cen to nie wiem bo miałem rezerwacje.Dzisiaj jadę do Ksamilu to jak są jakieś pytania to mogę skrobnąć:)
katja_24 napisał(a):Ja też będę w tym roku, na 2 dni. Mam juz zarezerwowany nocleg w Leunovie Kiedy jedziesz? My koniec sierpnia.
Dzisiaj jadę do Ksamilu to jak są jakieś pytania to mogę skrobnąć:)
mirass napisał(a):Witam!
Wczoraj dotarłem do Sarandy ale dzisiaj dopiero się rozejrzę dokładnie,z noclegami w ciemno jak na razie nie ma problemu stoją z ofertami noclegów,ludzi mało co do cen to nie wiem bo miałem rezerwacje.Dzisiaj jadę do Ksamilu to jak są jakieś pytania to mogę skrobnąć:)
jerry.ie napisał(a):W Ksamil z noclegami nie ma problemu , naganiacze stoją już przed Ksamil , jakie ceny nie wiem ja zapłaciłem 15 euro za dwie osoby w apartamencie z klimą i aneksem kuchennym , ludzi na razie mało , plaże puste .
jerry.ie napisał(a):I ja mam pytanko w drodze powrotnej chce jechać przez Czarno Góre i zachaczyć o cro , pytanie brzmi : czy są jakieś problemy na granicy z czarno górą chodzi mi o zieloną kartę , którą posiadam ale zauważyłem że nie jest na miej wyszczególnione Montenegro
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe