KAALA napisał(a):Witam, do Albanii jechaliśmy przez Grecję, z dwóch powodów: poniewaz jechaliśmy pierwszy raz i nie do końca wiedzialam czego sie spodziewać, po drugie mieliśmy noclegi w Budapeszcie, Belgradzie i Ohydzie. Nocleg w Albanii rezerwowałam przez "znaną" wyszukiwarkę i za 3os ze sniadaniem/7dni zapłaciłam 315€, wiem ze mozna taniej, ale to zależy od tego, co komu potrzeba na wakacjach. Na razie daje sie odczuć, ze jest przed sezonem, ale pusto nie jest.Jest nawet wiecej ludzi niż myslalam, dość dużo Polaków. W Ksamil są jednak jeszcze miejsca na plaży Moja uwaga dla osób przekraczających granicę GR/AL w Qafe Bote i korzystający z drogi SH98 do Sarandy, droga owszem jest nowa, ale co jakiś czas są złe łączenia asfaltu i dość duże poprzeczne nierówności, wiec przy dużych prędkościach nalezy uważać i zwalniać bardzo mocno. Pozdrowienia dla wszyskich wypoczywających i wybierających się do Albanii Sorry za OT
Hej Kaala Czy mozesz podac namiar na jakąś fajna niedrogą knajpkę w Ksamil lub okolicy?