mirass napisał(a):Restauracja Kujtimi wystarczy wpisać znaleźć nie będzie trudno https://www.facebook.com/pages/Bar-Rest ... 8825139308
jerry.ie napisał(a):Widzę Gentian popularny jest , ja będę u niego na początku lipca a że jadę pierwszy raz to chłonę wszelkie wiadomości
katja_24 napisał(a):jerry.ie napisał(a):Widzę Gentian popularny jest , ja będę u niego na początku lipca a że jadę pierwszy raz to chłonę wszelkie wiadomości
Ja też jadę pierwszy raz. Troche mnie przeraża brak kabiny czy chociaż brodzika, ale skoro w tamtych okolicach wybrali takie rozwiązanie to widac zdaje egzamin. Jaki pokój zarezerwowałeś? My nr 8, bo z tych mniejszych byla wolna 6 i 8.
jerry.ie napisał(a):katja_24 napisał(a):jerry.ie napisał(a):Widzę Gentian popularny jest , ja będę u niego na początku lipca a że jadę pierwszy raz to chłonę wszelkie wiadomości
Ja też jadę pierwszy raz. Troche mnie przeraża brak kabiny czy chociaż brodzika, ale skoro w tamtych okolicach wybrali takie rozwiązanie to widac zdaje egzamin. Jaki pokój zarezerwowałeś? My nr 8, bo z tych mniejszych byla wolna 6 i 8.
Witam , rezerwację mam od 08 lipca na dwie osoby ale Gentian mi nie podał nr pokoju a łazienki faktycznie są dziwne , najważniejsze że są . Pozdrawiam
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe