erni111 napisał(a):i jak z cenami?
Byłrm 2 lata temu w MAkarskiej rok temu w Promajnej.
Lecz ceny mnie szokują w Chorwacji
azymut38 napisał(a):Witam. Właśnie dostałem maila z Albanii z ceną 20 Euro za apartament...
To jakiś żart jest?
Czy naprawdę takie są tam ceny?
W tym roku po raz czwarty chciałem do Chorwacji ale poszaleli po wejściu do Euro i nie dostałem oferty poniżej 70-80 eurasów.
Dlatego tak poważnie myślę o Albanii.
marwyk napisał(a):sierpien w Albani jest drogi - ciezko wtedy o kwatery wiec planuj wakacje w lipcu chocby koncem albo we wrzesniu
erni111 napisał(a):Witam.
Czyli w Czarnogórze jest taniej od Chorwacji?
Byłem w Promajnej. Jakie miejsce polecicie mi spokojne w Czarnogórze?
katja_24 napisał(a):marwyk napisał(a):sierpien w Albani jest drogi - ciezko wtedy o kwatery wiec planuj wakacje w lipcu chocby koncem albo we wrzesniu
Niestety nie mam takiej możliwości. W lipcu nie przeżyje upałów, a przed połowa września musze wrócić. Zreszta załapię sie jedynie na 5 dni sierpnia, bo będę tam 26.08.
Byłam na stronie kwater polecanych wyżej, cena atrakcyjna, ale wyglada na to, że wymagaja płatnosci z góry.
heca7 napisał(a):katja_24 napisał(a):marwyk napisał(a):sierpien w Albani jest drogi - ciezko wtedy o kwatery wiec planuj wakacje w lipcu chocby koncem albo we wrzesniu
Niestety nie mam takiej możliwości. W lipcu nie przeżyje upałów, a przed połowa września musze wrócić. Zreszta załapię sie jedynie na 5 dni sierpnia, bo będę tam 26.08.
Byłam na stronie kwater polecanych wyżej, cena atrakcyjna, ale wyglada na to, że wymagaja płatnosci z góry.
Po prostu pojedź w ciemno Podobno tam łatwiej znaleźć kwaterę na miejscu niż w Cro. Jeżeli jesteście bez dzieci to sobie poradzicie. Ja jadę z trójką i jak pisałam wiele razy nie wyobrażam sobie chodzić z nimi od domu do domu. Ale gdybym była tylko z mężem...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe