Piękne zdjęcia!
Powiem szczerze, że jestem w szoku, że tam tak pięknie Szokuj dalej
piter83pl napisał(a):Bardzo podobają mi się fotki Tradycyjnie spytam czym podciągane i czym robione Bardzo ładnie przedstawiłeś Ksamil, nam się trafiło plażowanie w trakcie dość mocnego wiatru - przy drodze w zębach mieliśmy pył i cement
Ja chcę w tym roku polecieć na majówkę do Tirany i objechać wybrzeże - był ktoś w tym terminie? Nie za zimno?
Pozdrawiam!
helen napisał(a):Piękny widok z hotelu, tylko jego wnętrze jeszcze trochę "straszy" nowością, pokój taki zimny w wystroju, ubogi w meble. Ale to się zapewne zmieni z czasem.
Fajnie, czekam na ciąg dalszy.
helen napisał(a):Ciekawe to co piszesz. Mąż od dawna wierci dziurę w brzuchu o Albanię, Rumunię... muszę jeszcze dojrzeć, może Twoja relacja pomoże. Już mi nieźle te zdjęcia namieszały w głowie . Trzymam kciuki, żeby się właścicielowi hotelu udało, trafiła mu się super lokalizacja, ten widok z okien restauracji.... bajka.
Rozumiem, że właściciel mówi perfekt po angielsku?
Szymon1277 napisał(a):Fotki rewelacja, zresztą jak i sama okolica, coraz bardziej zaczyna mnie Albania interesować Podasz jakieś szczegóły odnośnie cen?
No i kontynuuj proszę
walczy napisał(a):Śledzę temat z ciekawością. Na innym forum pisałeś, że hotel nie ma strony www, więc tym bardziej czekam na info o cenach i o wszystkim co może się przydać.
Co prawda obiecałem sobie że po Grecji, Cro i Bułgarii nie będe już jeździł w trasy po 2000km, ale dla Albanii mógłbym zrobić wyjątek.
Jest jeszcze opcja samolotem na Kos, ale trzeba by auto wypożyczyć.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe