Witam ...
Mały test wklejania zdjęć ... zobaczymy co z tego wyjdzie ... to oczywiście (mają być) widoczki z przełęczy Llogara w AL ...
Pozdrawiam,
PAP
PAP napisał(a):Do mkm ...
Jak pamiętam z twoich innych postów, poza poznawaniem plaży i piciem browaru tudzież rakiji, to i owo w HR i MNE udało Ci się zobaczyć i poznać, mam więc nadzieję, że zorientowałeś się, iż Bałkany to baaaaardzo złożony etnicznie region Europy, gdzie granice podziału na małe ojczyzny nie przebiegają zgodnie z wolą polityków (byłych i obecnych) z Belgradu ... stąd też uważam, że twoja uwaga jest mocno nie smaczna i nie na miejscu ! ...
PAP napisał(a):To chyba działa
PAP napisał(a):Do mkm ...
Po pierwsze primo, ja właśnie twierdzę, że wyniosłeś COŚ ze swoich wypraw, stąd dziwi mnie twoja 'uproszczona' wypowiedź z poprzedniego posta ...
Po drugie primo, jak sam piszesz historia tego regionu jest lekko zawiła, więc nie nam, ludziom z zewnątrz, rozstrzygać kto ma się skąd wynosić ... jako mieszkaniec Śląska chciałbyś aby ktoś z zewnątrz oceniał gdzie masz 'wracać'
Pozdrawiam,
PAP
PAP napisał(a):... teraz po prostu uznałem, że jako 'bezdomny' moje kilka uwag i zdjęć można podpiąć pod wątek zawodowca jako update'y do jego relacji ... jeśli wyszło zaśmiecanie, to bardzo zawodowca i innych przepraszam
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe