petris napisał(a):Sa jeszcze dziewczeta,nie wypowiedzialy sie.
petris napisał(a):Morski mowił,że pracuje nad tematem.Ale ja juz sciagnełam wszystko na CD ,Twoja opowieśc,Zawodowiec.Paszczakow i dziewczyn z Bielska.Kusuje juz wsród znajomych.Miłosnikow całej dawnej Jugosławii
Zawodowiec
Moze jednak Olimp. no no w jeden dzień???
Triglaw tez by sie przydał. Nie pamiętam jaka to była wycieczka w kazdym badz razie Zwiazek Emerytów z Łodzi wspaniała relacja z wejscia na Triglaw.
Morski fantastycznie to zrobiles, ale dlaczego pisza ,że pas to pies.jesteś przecież rekinem FORUM
![]()
![]()
![]()
![]()
wszystkim petris
![]()
Chce sprowokowac Zawodowca do opowiesci,ma na pewno piekniejsze zdjęcia
zdjecia z z 31 grudnia 2004 r.
kaszubskiexpress napisał(a):petris napisał(a):Morski mowił,że pracuje nad tematem.Ale ja juz sciagnełam wszystko na CD ,Twoja opowieśc,Zawodowiec.Paszczakow i dziewczyn z Bielska.Kusuje juz wsród znajomych.Miłosnikow całej dawnej Jugosławii
Zawodowiec
Moze jednak Olimp. no no w jeden dzień???
Triglaw tez by sie przydał. Nie pamiętam jaka to była wycieczka w kazdym badz razie Zwiazek Emerytów z Łodzi wspaniała relacja z wejscia na Triglaw.
Morski fantastycznie to zrobiles, ale dlaczego pisza ,że pas to pies.jesteś przecież rekinem FORUM
![]()
![]()
![]()
![]()
wszystkim petris
![]()
Chce sprowokowac Zawodowca do opowiesci,ma na pewno piekniejsze zdjęcia
to pierwsze zdjecie jeat po prostu boskie
petris napisał(a):Chce sprowokowac Zawodowca do opowiesci,ma na pewno piekniejsze zdjęcia
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe